fbpx

Escriu aquí

Actualitat

La nova ‘superilla’ de Barcelona s’estrena amb polèmica

Compartir

superilla-poblenou-barcelona

Els veïns del Poblenou han vist com els seus carrers s’han transformat en una ‘superilla’ per tal de reduir la circulació de vehicles amb motor i així reduir la contaminació de la ciutat. A més, s’aposta per l’ús de la bicicleta als vianants, que majoritàriament es desplacen a peu.

Tot i les grans millores que aquest canvi suposa tant per la salut dels habitants com per la imatge de la ciutat, molts dels veïns estan molestos. Una de les principals queixes és la reducció dels aparcaments, que s’han vist afectats per tal de millor l’espai i afavorir als vianants. Alguns també han criticat que les parades dels autobusos ara estan més lluny, ja que no tenen la llibertat de circulació de la que gaudien abans.

No obstant, el balanç final és positiu i l’Ajuntament de Barcelona té l’objectiu d’implementar aquestes ‘superilles’ a tota la ciutat. Les properes zones on es vol actuar són el tram de l’Eixample i diversos barris com Horta-Guinardó i Nou Barris. Una mesura que convertirà Barcelona en una ciutat més conscienciada amb el medi ambient i més neta de la gran contaminació que genera.

Tags:

També et pot interessar

Deixar un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable LA TORRE DE BARCELONA .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios LA TORRE DE BARCELONA.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.