fbpx

Decoració Eixample

Articles relacionats

A la ciutat de Barcelona es pot entendre que la societat té cert gust a l’hora de decorar. Per això, en la capital es poden trobar un gran nombre de comerços i negocis d’aquest sector repartits per diferents regions. En aquest article explorem els gustos en decoració de la gent i veiem com els comerços de Barcelona s’adapten a les necessitats dels seus clients.

Si hi ha un districte amb una decoració única, aquest és sens dubte el districte de l’Eixample. Hi ha moltes botigues, empreses i decoradors i de fet l’Eixample és un excel·lent barri on viuen la majoria dels assessors de la zona i això és gràcies als apartaments. La Torre de Barcelona va tenir l’oportunitat de parlar amb l’interiorista Gabriel. Gabriel va explicar que molts veïns de l’Eixample tenen un concepte de decoració molt diferent del d’altres districtes. “La gent d’aquest barri usa estils molt diferents en cada habitació de la seva casa. No volen que tota la casa estigui decorada de la mateixa manera”, explica Gabrielle, donant un exemple, i agrega el següent: Una mica d’estil indi. És l’Eixample. Totes les grans botigues i empreses de decoració de Barcelona coincideixen que la crisi provocada per la pandèmia del Covid-19 els ha afectat enormement. Venint de la indústria, ho lamenten, però entenen que “la decoració no és una prioritat per a la majoria de la gent”.

Aquests són els consells que has de seguir abans de decorar la teva casa:

Estàs intentant decorar la teva primera casa i no saps per on començar, o l’has decorat i provat coses que no acabes d’entendre de tant en tant? No et preocupis, som aquí per a ajudar-te. Però abans de res cal abordar tres aspectes bàsics i que determinaran moltes respostes.

1- Quin és el teu pressupost? Evidentment, aquest és un dels aspectes que al final dicta tot el que decideixis. No és que el teu pressupost sigui il·limitat (i en aquest cas tens molta sort). El nostre consell és que no triïs una solució que no t’agradi només per estalviar diners, opta per decorar menys la teva habitació i deixa-ho en mans d’un altre quan tinguis més diners. T’encantarà cada vegada que tornis a casa i veuràs quan t’agrada.

2. Com t’agradaria decorar? Vols fer-ho tot en una setmana? O no és urgent i el procés es pot allargar fins a 3 mesos? Sens dubte, això hauria de ser el primer en què hauries de pensar per a saber quines peces et pots permetre.

3. Quant durarà aquesta decoració? Hi ha qui diu que la millor decoració és la que perdura i no envelleix, però no sempre és així. Les decisions sobre els estils de decoració poden ser més arriscades si tria redecorar de tant en tant perquè li agrada el procés de decoració o perquè segueix les tendències. Per contra, si desitja que duri anys, un estil més simple i atemporal és el camí a seguir (i pot gastar més).