fbpx

Escoles Eixample

Articles relacionats

El barri de l’Eixample disposa de moltes escoles, ja que, en ser un dels barris més grans i més cèntric és on estan localitzades gran part d’elles.

En general, a Barcelona ja hi ha un miler de centres educatius entre els quals podem trobar públics, concertats i privats. A més, segons la xarxa educativa barcelonina existeix un gran ventall d’ofertes per a escolaritzar als nens des de parvulari fins batxillerat i des de centres públics fins a privats més específics amb línies internacionals i multilingüismes.

Quin tipus de escoles puc trobar a Eixample?

Tornant a l’eixample, compten amb més de 150 centres on la majoria gaudeixen d’una llarga trajectòria en educació. Moltes d’elles han estat reconegudes pels seus resultats i per la implementació de noves tecnologies i metodologies a l’hora d’ensenyar. Algunes d’elles es caracteritzen per oferir una proposta educativa trilingüe amb la potenciació d’una tercera llengua com a base en el procés del nen o nena.

També, la majoria dels centres treballen per projectes com a un nou mètode d’aprenentatge per a l’alumnat per tal de créixer sota els valors que vol difondre el centre. A més, l’excel·lència també n’és un eix principal. En aquest cas, també trobareu una oferta vària entre escoles públiques, concertades i privades, amb força més presència de les dues primeres.

Afegir, que la majoria dels centres concertats tenen un vessant religiós on els fills i filles podran gaudir d’una educació amb una petita base de les religions del món, no només la catòlica.