fbpx

Assessors Sarrià – Sant Gervasi

No Content Available

Articles relacionats

El districte barceloní que més s’endinsa cap al nord, conegut tant pels seus amplis espais verds com per tenir algunes de les millors zones benestants de la ciutat, combinades amb importants centres educatius i hospitalaris, i des de fa uns anys fins ara, també poblat amb assessories de tota mena que han sabut avançar-se als problemes als quals s’enfronten no només les empreses, sinó també els particulars.

Algunes de les assessories que predominen -entre d’altres- al districte són les jurídiques, que tenen la finalitat d’orientar l’empresa/client en el món de les lleis, les normatives i la burocràcia, per poder solucionar així tots els dubtes en matèria de Dret. Aquests assessors, que principalment solen ser advocats, potser s’allunyen de la visió generalitzada que acostuma a relacionar les assessories amb l’economia i les finances. Entre les assessories més demandades del districte, les que es dediquen exclusivament a termes legals -i són portades per advocats- ocupen una part important de l’oferta.

D’altra banda, el conjunt d’assessories que també tenen un gran pes a Sant Gervasi són les laborals. Apartant-nos de temes jurídics i summament tècnics que tant caracteritzen en món del Dret, les laborals se centren a tractar tots els temes que tenen a veure amb la gestió, aplicació i resolució de dificultat relacionades amb els recursos laborals de l’empresa, com per exemple: tramitar contractes, altes, baixes, acomiadaments… i tota mena de situacions que puguin aparèixer en aquest sentit o derivades.

Des d’aleshores els últims dos anys fins ara n’hi ha hagut un increment en la demanda d’assessories laborals per temes tan coneguts i ressonants com els ERTOs, on durant l’època de pandèmia i de major inestabilitat -i por- la majoria d’empreses van veure com de cop i volta la normalitat que coneixien se’ls hi escapava de les mans. És clar que no és necessari arribar a aquests extrems per gaudir dels coneixements dels especialistes; un bon consell a temps et pot estalviar mesos de mal de caps.