fbpx

Escoles Sarrià – Sant Gervasi

Articles relacionats

Quin tipus de escoles puc trobar a Sarrià – Sant Gervasi?

Les escoles de Sarrià-Sant Gervasi, segons el portal web Elabogado, ja són gairebé 200 centres escolars entre públics, concertats i privats que van des de parvulari, primària, secundària, batxillerat i formació professional.

En aquest barri predominen els centres concertats amb un ampli ventall que ofereixen tota la línia d’escolarització completa per tal d’oferir a les famílies i els fills l’oferta completa sense la necessitat d’anar canviant de centre. Tanmateix, alguns d’ells inclouen la formació professional a banda del batxillerat per incloure aquest vessant com a alternativa vàlida també.

A més, també hi ha una forta presència dels col·legis internacionals en el barri on poden aprendre llengües i costums d’altres països.

Afegir, que aquest barri també es diferencia per tindre els millors col·legis amb la qualitat més gran d’educació possible, ja que compten amb nous mètodes d’aprenentatge, un elevat pressupost d’innovació, unes grans instal·lacions i molts programes amb altres països amb relació al multilingüisme i les estades a l’estranger.