fbpx

Advocats Eixample

No Content Available

Articles relacionats

Els advocats de Barcelona són un total 16.649 que exerceixen la professió, segons el darrer cens col·legial de l’il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Els professionals jurídics de la ciutat conformen una xarxa important d’assessorament amb múltiples especialitats.

En concret, els advocats de l’Eixample, compten amb una llarga trajectòria d’assessorament jurídic i defensa en temes empresarials, penals i familiars, entre d’altres.

A més, els bufets estan formats amb professionals de la justícia d’una àmplia experiència, fet que els atorga molt de valor i confiança per apostar per ells. Molts d’ells ofereixen un servei multidisciplinari, és a dir, diferents especialitats en un sol bufet, i d’altres n’estan especialitzats.

En general, tots ells busquen oferir-te la millor ajuda, sense compromís inicial, tant per a particulars com per a empreses i en aquest cas, a l’Eixample trobarem advocats especialitzats en dret concursal, tributari i fiscal, separacions, penal, família, herències i testaments, laboralistes, reestructuració de l’empresa, o incapacitat permanent.

A més, la seva atenció pot ser en català i castellà, així com d’altres idiomes, com l’anglès, el francès, portuguès o italià. Per tant, l’Eixample gaudeix d’un ampli ventall d’oferta jurídica des de la bàsica a la més específica.