fbpx

Assessors Eixample

Articles relacionats

Just al cor de Barcelona i envoltat d’alguns dels monuments més icònics de la ciutat comtal, es troba el Districte de l’Eixample. Els seus barris destaquen, a part de per la seva arquitectura urbanística tan característica, per la gran quantitat de negocis i petites empreses que cada dia lluiten per sobreviure en un món cada cop més globalitzat i interconnectat, on l’Internet i les xarxes socials solen jugar un paper fonamental a l’hora de guanyar visibilitat, i com no, possibles clients. La realitat és òbvia: el món ha canviat molt de pressa i en molt poc temps, i els que no s’han aconseguit adaptar a aquesta nova realitat hauran vist un clar descens financer i una granpèrdua d’influència. Però no està tot perdut, per això hi tenim les assessories.

Dificultats empresarials n’hi ha hagut sempre, però a diferència d’èpoques passades,ara comptem amb la sort de poder gaudir dels consells de professionals especialitzats en el sector que poden ajudar, sobretot, a petites i mitjanes empreses i que d’aquesta manera l’Eixample pugui continuar sent un barri on no falti ni l’emprenedoria ni les ganes de sortir-ne endavant. I és per aquest motiu que les assessories més sol·licitades al districte siguin justament les relacionades amb les finances, i per clara connexió, les laborals. I gràcies a elles i als seusdiagnòstics, que com si es tractés de metges, saben on trobar els problemes i les limitacions que impedeixen que una empresa creixi, o vist des d’un cantó més pessimista, els problemes que la condemnen a enfonsar-se.

Les assessories s’han tornat una part fonamental en el desenvolupament de quasi qualsevol empresa, i la seva presència ha anat en un clar augment. Les especialitzacions que més han crescut en els últims anys han sigut aquelles relacionades amb les noves tecnologies incloent-hi pàgines web,xarxes socials, plataformes de vídeo i publicitat en diferents medis, on els especialistes ofereixen els seus coneixements per tal que el client guanyi posicions dintre del món digital. Així que, si creiem que potser l’economia d’un negoci s’està estancant, possiblement el primer pas seria contactar amb una assessoria i conèixer les nostres febleses, i sobretot, com superar-les. Mai no se sap quina serà la clau que obri la porta de l’èxit.

El vincle client-assessoria és una d’aquelles relacions on els guanys dels uns depenendels fruits dels altres, on si el client aconsegueix créixer els assessors reben -a part del benefici monetari- el prestigi d’una feina ben feta, el que comportarà un augment de la cartera de clients, i així fins a l’infinit. En un món tan competitiu, cap ajuda és poca.