fbpx

Residències Eixample

Articles relacionats

Les residencies a Barcelona són les encarregades de vetllar pel benestar de les persones de la tercera edat que ho necessitin. Aquests centres intenten fer tot el possible perquè aquestes persones guanyin en qualitat de vida.

Quin tipus de residències puc trobar a Eixample?

A la ciutat comtal podem trobar diversos centres, tant públics com privats d’aquest sector i on la seva ubicació és clau.
En aquest cas, les residències ubicades al districte de l’Eixample, vetllen pel benestar dels seus usuaris i també concentra un major nombre de persones que no es poden valdre per si mateixes. Pel que fa a les places de caràcter públic, l’Eixample té la llista d’espera més elevada, un fet que fa que molts interessats hagin d’esperar mesos o anys per poder-ne optar a una. D’altra banda, destacar que les privades són de les més econòmiques de tota la ciutat, un aspecte que no necessàriament es tradueix en una menor atenció, sinó tot el contrari. L’equip de professionals amb els quals hem pogut parlar, i de fet, ho hem pogut comprovar de primera mà, estimulen als avis amb jocs i en el cas que es pugui, sortides a l’exterior per fer visites a zones destacades de la ciutat, com per exemple La Sagrada Família.

Serveis que ofereixen les residències al barri de Eixample

D’altra banda, el grau de dependència de les persones majors és un dels factors que determina l’elecció de l’allotjament, convertint-lo en l’opció més adequada a les seves necessitats de cura i atenció.

Residències amb llar d’ancians autogestionada

Es dirigeixen a adults majors autosuficients que requereixen un suport mínim en la seva vida diària, triant aquesta opció per a una millor companyia i atenció les 24 hores.

Residències amb habitatge mixt

Aquest tipus de residència accepta persones autocertificades i també compta amb una unitat de preparació per a aquells que requereixen assistència completa per a executar activitats bàsiques, temporals o permanents.

Residències amb suport vital

Allotjament en el mateix edifici que ofereix seguretat, benestar, neteja, activitats i tallers. Cada apartament té una cuina, sala d’estar, dormitori i bany. Aquesta opció pot ser adequada per a persones majors que prefereixen viure en comunitat sense perdre la seva autonomia.

Residències amb llar d’ancians mentals

També coneguts com a psiquiatria geriàtrica, aquestes instal·lacions brinden suport altament especialitzat per a persones amb demència (progressiva) o trastorns neurocognitius que poden posar en perill a si mateixos o al medi ambient a causa de la seva condició.