fbpx

Reformes Sarrià – Sant Gervasi

Articles relacionats

RM Studio

RM Studio és un col·lectiu integrat per arquitectes, interioristes i dissenyadors de producte amb una gran passió pel que fan....

El barri de Sarrià-Sant Gervasi és un dels més cars de tota la ciutat de Barcelona, i per això, és on podem trobar tota mena de serveis i dels millors.

Al districte de Sarrià-Sant Gervasi trobem més d’una desena d’empreses que duen a terme reformes. En aquest districte, els clients busquen una atenció molt personalitzada, per la qual cosa, en alguns casos, la rapidesa i el temps en executar l’obra queden en un segon pla. És per això que gran part de les empreses de reformes de Sarrià Sant Gervasi són de caràcter familiar i generacional, veïns del barri que es coneixen de tota la vida i on la confiança és una de les seves màximes garanties. Són especialistes a cuidar fins al més mínim dels detalls, amb obres modernes i utilitzant materials de qualitat i d’aspecte jove.

Totes les empreses de reformes d’aquest districte són conscients de la importància que té la presència a xarxes socials i a Internet. Disposen de pàgines web ben estructurades i on el client té la possibilitat de fer pressupostos en línia.

D’altra banda, el 75% de totes elles destaca ser especialista en reformes de banys i de cuina, ja que són les més demandades d’aquest districte. Sense cap dubte, si busques fer una reforma a Sarrià-Sant Gervasi, tens un ampli ventall de possibilitats.

Per acabar, si vols acudir a una agència o empresa de reformes d’aquest barri, però no vius allà, pots demanar una cita en línia per fer un estudi i pressupost orientatiu.