fbpx

Reformes Barcelona

Barcelona és una ciutat que requereix de reformes constants, ja siguin tant de caràcter públic com de privat. Per aquesta raó, a la ciutat comtal podem trobar diverses empreses de reformes dedicades a complir amb les necessitats dels seus clients. En aquest article hem volgut analitzar, tenint en compte els diferents districtes de la ciutat, les empreses que es dediquen a aquesta activitat.

COAL DESIGN BCN

CROD ARQUITECTURA & REFORMEScrod

ERME ReformesERME REFORMES

Miele Experience Centermiele

Moherclima

moherclima

Aquí Creamosaqui creamos

Catal-Purcatal-pur

Marbres Barcelonamarbres barcelona

AIRTV PLUSairtv plus

In Studio

Racuterm, Control de plagues

Shmidt

reformes-barcelona-Schmidt-la-torre-de-barcelona

Kvik

reformes-barcelona-kivic-la-torre-de-barcelona

Forinstal

EFC SolarefcsolarValida

validaa

Valida Lift

valida lift

Factoria Canabal

Arkitektismo

CREAMOS TUS SUEÑOS

Reformes Sarrià San Gervasi

Al districte de Sarrià San Gervasi trobem més d’una desena d’empreses que duen a terme reformes. En aquest districte, els clients busquen una atenció molt personalitzada, per la qual cosa, en alguns casos, la rapidesa i el temps en executar l’obra queden en un segon pla. És per això que gran part de les empreses de reformes de Sarrià Sant Gervasi són de caire familiar i generacional, veïns del barri que es coneixen de tota la vida i on la confiança és una de les seves màximes garanties. Són especialistes en cuidar fins al més mínim dels detalls, amb obres modernes i utilitzant materials de qualitat i d’aspecte jove. Totes les empreses de reformes d’aquest districte són conscients de la importància que té la presència a xarxes socials i a Internet. Disposen de pàgines web ben estructurades i on el client té la possibilitat de fer pressupostos en línia. D’altra banda, el 75% de totes elles destaca ser especialista en reformes de banys i de cuina, ja que són les més demandades d’aquest districte. Sense cap dubte, si busques fer una reforma a Sarrià San Gervasi, tens un ampli ventall de possibilitats.

Reformes Les Corts

El districte de Les Corts, pel que fa a les empreses de reformes, destaquen per treballar sobretot amb marques internacionals de gran prestigi. Cal tenir en compte que aquesta zona de Barcelona és un focus d’inversió, per la qual cosa la compra d’immobles per el seu posterior lloguer es constant, i en conseqüència, hi ha una demanda molt alta pel que fa a les reformes. Com a curiositat, destaquem dos aspectes: El primer de tots és que les empreses de reformes a Les Corts es troben pràcticament una al costat de l’altre, un fet que fa que al client li costi una mica on escollir. També, i com un anècdota potser graciós, es que tots els locals tenen un ampli ventall de rajoles als aparadors, un fet que no es troba en cap altre districte als que hem tingut accés. Pel que fa a l’especialitat, el 80% assegura que el que més demandat són les obres integrals, es a dir, agafar un pis i reformar-lo completament.

Reformes Eixample

L’eixample es un districte carismàtic que requereix reformes que compleixin amb aquest aspecte. És el barri on trobem més empreses que es dediquen a aquesta activitats (més d’una vintena) i on la competència entre elles és major. Cal destacar que segons fonts consultades, els professionals de les reformes de l’Eixample estan acostumats a qualsevol tipus de situació, referint-se en aquest cas, a que hi ha pisos del districte que superen els cent anys i on mai s’ha dut a terme cap tipus d’obra, els qual requereixen una cura especial alhora de realitzar segons quines tasques. Treballen amb tota mena de materials, des dels més sofisticats fins als més senzills, adaptant-se d’aquesta manera als pressupostos més ajustats. En aquest mateix sentit, totes les empreses de reformes de l’Eixample estan ben diferenciades i dirigides cap a un tipus de client en concret. En aquest cas, i pel que fa a l’especialitat de les empreses de reformes d’aquest districte, estan orientades sobretot a la rehabilitació de façanes els casos d’edificis antics. En el cas dels immobles actuals (menys de 30 anys) el més demandat és la instal·lació de terres de parquet i el canvi de banyera per un plat de dutxa.

Fer sushi a casa es possible

fer sushi a casa

Enriqueta Martí, la Vampira de Barcelona

Les millors cançons per practicar sexe

cançons per practicar sexe