fbpx

Kvik, reformes a l’estil danès

Kvik és una botiga de reformes a Barcelona que transporta el disseny danès arreu d’Europa, sobretot, amb un paper important en el sector de les cuines.

Les reformes daneses ara a Barcelona

Porten més 30 anys oferint el disseny danès innovador a preus sorprenentment baixos. Un concepte que es manté en desenvolupament. Si vols canviar-te la cuina, incorporar un nou armari o dissenyar un bany més minimalista, Kvik és el teu lloc. 

El seu objectiu és el client perquè el procés de reforma d’una cuina o d’una habitació pot ser feixuc. Per aconseguir-ho, cal que ell o ella confïi en l’empresa. Per això, Kvik es compromet a mostrar el mètode Kvik d’atenció al client. 

Kvik compromès amb el medi ambient

Hi ha tres nivells de serveis; fer-ho un mateix i montant la cuina o el menjador al teu gust i al teu ritme, fer-ho de forma divertida distribuint la instal·lació amb els mobles ja montats, o bé, apostar per la facilitat i Kvik s’ocupa de tot. Tot plegat, sense oblidar que els mobles tenen d’entre 5 a 25 anys de garantia de qualitat. 

Kvik també pensa en el futur i en la sostenbilitat. Per això, estan fabbricant pensant en la reducció en CO2 i volen ser neutres en aquest component a partir del 2022. 

Qualitat i econòmic

De moment, ja han reduït un 60% en CO2 canviant en l’ús d’energies netes, iluminació led i instal·lació de nou sistema de calefacció autònoma. 

Kvik usa el protocol de gasos d’efecte hivernacle (GEI) estàndar, un marc integral, globla i estandaritzat classificant en àmbits les diferents emissions a tenir en compte.

Contacte

Adreça: Balmes 371, 08022 Barcelona

Telèfon: 934179693

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina web