fbpx

Decoració Barcelona

A la ciutat de Barcelona podem apreciar que entre la societat existeix un gust especial pel que fa a la decoració. Per aquesta raó, a la ciutat comtal podem trobar un gran nombre de botigues i empreses d’aquest sector repartides per diferents districtes. En aquest article descobrirem els gustos de la gent per la decoració i veurem com les empreses de Barcelona s’adapten a les necessitats dels seus clients.

Cubiñá

Susanna Restauració susanna restauració

Ergonomikaergonomika

BE&BO Furniture Design

BE&BO Furniture Design

Innovació i disseny 

Innovació i Disseny

Jardineria Domenech

Subarna

Subarna

Decoració Sarrià Sant Gervasi

Al districte de Sarrià Sant Gervasi podem trobar un gran nombre d’empreses que es dediquen a la decoració. Totes elles ofereixen al seus clients solucions a les seves necessitats, les quals, solen ser bastant exigents. Treballen amb marques internacionals de gran prestigi. Una peculiaritat d’aquest districte, segons expliquen aquells que tenen una botiga de decoració a Sarrià Sant Gervasi, es que els seus clients, per normal general, venen amb les idees molt clares del que volen, i això, en molts casos es perquè abans han contractat els serveis d’un assessor en decoració d’interiors. Si vius a Sarrià San Gervasi i estàs pensant en que la teva casa gaudeixi d’una decoració única, moderna i de qualitat, deixa’ns dir-te que has tingut sort, doncs en aquest districte tens a la teva disposició un ampli ventall de possibilitats.

Decoració Les Corts

El districte de Les Corts va d’un extrem a un altre. Per una banda trobem a les persones que tenen el seu habitatge habitual al barri. Aquests, segons els especialistes del sector, decoren casa seva amb materials de primeres marques d’estil més clàssic amb cert caràcter anglès. D’altra banda, cal destacar que Les Corts és un barri d’inversions, on molts compren propietats per poder llogar-les a posterior. Aquests inversors solen utilitzar una decoració més justa i sense gastar-se molts diners. Una característica d’aquest districte es que tal com hem comentat, en els interiors del pisos s’hi pot observar una decoració més aviat clàssica, en canvi, els mateixos veïns, demanen que els portals de casa seva gaudeixin d’una decoració juvenil i moderna, adaptada als nostres dies. Podríem dir que l’exterior no està en consonància amb l’interior dels domicilis.

Decoració Eixample

Si hi ha un barri únic pel que fa a la decoració, aquest és sense cap mena de dubte el districte de l’Eixample. Podem trobar moltes tendes, empreses i especialistes de decoració, i de fet, l’Eixample és el barri per excel·lència on resideixen més assessors d’aquest sector, i això es degut a que els seus pisos tenen infinites possibilitats. La Torre de Barcelona ha tingut la oportunitat de parlar amb un interiorista, en Gabriel, el qual ens ha explicat que hi ha molts veïns de l’Eixample que tenen un concepte de decoració molt diferent en comparació amb altres barris. “Els veïns d’aquest districte utilitzen estils molts diferents entre ells en cadascuna de les estàncies de la casa; no es conformen en que tot el domicili estigui decorat de la mateixa manera”, explica en Gabriel, afegint que per exemple: “El menjador pot gaudir d’una decoració clàssica d’estil francès, i quan vas a les habitacions te’n adones que tot llueix un estil més aviat Indià”. Així és l’Eixample. Totes les botigues i grans empreses de decoració de Barcelona han coincidit en que la crisi originada per la pandèmia de la Covid19 els hi ha afectat molt. Des del sector, lamenten però comprenen que “la decoració, per gran part de les persones no es una prioritat”.