fbpx

BE&BO Furniture Design

BE&BO Furniture Design és un equip de dissenyadors i emprenedors que realitza cadascun dels seus dissenys per a captivar i seduir, convertint cada moble de disseny en una peça atractiva que no deixa indiferent. Els seus productes són detallistes, funcionals, innovadors i, sobretot, atractius. Be&Bo Furniture Design va néixer de la inquietud de combinar objectes que ens trobem diàriament amb un enfocament estèticament innovador. Així aconsegueixen mobles i objectes que permeten conviure i a la vegada crear un ambient innovador i únic.

El seu equip cuida de totes les etapes productives dels nostres articles: des dels esbossos i dibuixos inicials, els materials, la fabricació, i fins al lliurament final del producte i el seu posterior servei de postvenda. Dins de l’equip de col·laboradors hi trobem ebenistes, metal·listes, tapissers i matricers, entre molts altres especialistes. Tots ells fan possible que els nostres objectes es converteixin en dissenys únics, aconseguint a la vegada la funiconalitat i l’estètica.

La seva experiència en el disseny de mobles va més enllà del que ens fan creure. En la seva etapa anterior, BE&BO Furniture Design es van dedicar a fabricar mobles amb prototips únics, adaptant-se i usant els dissenys a mida i personalitzats. En aquesta nova etapa, han decidit fer un pas més, apostant pels dissenys elegants i funcionals.

Contacte

Adreça: Plaça de Sant Joaquim, 2, 08006 Barcelona

Telèfon: 930184166

Província: Barcelona 

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web