fbpx

Ergonomika

Ergonomika és una botiga de mobles especialitzats en cadires ergonòmiques que permeten asseure’s amb una postura adient i saludable. 

L’empresa es va fundar el 1983, amb una petita botiga al centre històric de Manresa, dedicada exclusivament al disseny i la decoració. Poc a poc, aquesta botiga va créixer i va ampliar la seva gama de productes.

L’any 2014 neix a Barcelona Ergonomika, una botiga experimental focalitzada amb la necessitat que els clients tenien en incorporar l’ergonomia en el seu mobiliari, tant d’oficina com de la casa. A la botiga no només hi podrà localitzar tot tipus d’opcions de cadires i butaques per a asseure’s ergonòmicament, sinó que també hi trobarà els complements i altres productes necessaris pel seu benestar personal. 

A Ergonomika trobarà també el millor equip de professionals experts en ergonomia i psicosociologia especialistes en tot tipus de solucions per asseure’s. A més, han elaborat ells mateixos un seminari i diverses il·lustracions pròpies per ajudar als seus clients ha millorar les seves postures corporals a l’hora d’asseure’s. El seu objectiu recau en la teva salut i el teu benestar corporal.

Contacte

Adreça: Carrer París, 43, 08029 Barcelona

Telèfon: 93 419 50 66

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.