fbpx

CROD ARQUITECTURA & REFORMES

CROD ARQUITECTURA & REFORMES son una empresa solvent i fiable, formada per un jove equip de professionals altament qualificats. Treballen de manera responsable i es troben compromesos amb el client durant tot el projecte. 

El seu principal valor és la qualitat dels seus productes. Compleixen sempre les expectatives dels clients, cobrint totes les seves necessitats. L’objectiu que tenen és oferir assessorament professional durant el període de creació i ideació del projecte de reforma, així com executar l’obra de forma professional i eficient. 

El projecte comença amb les idees que el client comparteix amb ells i a partir d’aquestes es desenvolupa. Detallen molt bé el projecte per a evitar les sorpreses d’última hora i els possibles errors. D’aquesta manera no hi ha despeses econòmiques imprevistes ni retards en els terminis de lliurament. Juntament amb els plans de distribució del projecte es realitza un pla d’execució i es traça una línia a seguir perquè la coordinació del projecte sigui fàcil, ràpida i eficaç. 

Serveis

Entre els serveis que ofereixen a CROD ARQUITECTURA & REFORMES es pot trobar: 

  • Arquitectura
  • Interiorisme
  • Gestió del projecte al complet
  • Construcció 

Eviten que els seus clients s’hagin d’encarregar de res i es gestiona tot a través del projecte i de l’empresa, des dels permisos fins als proveïdors i els constructors. 

Contacte

Adreça: Via Augusta, 125, 08006 Barcelona

Telèfon: 934579483

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.