fbpx

Moherclima, climatització

MOHERCLIMA Barcelona és una empresa de la ciutat comtal que es fa càrrec de la climatització dels teus espais, ja siguin personals com casa teva o professionals com podria ser la teva oficina. Es dediquen, doncs, a la instal·lació i el manteniment d’aires acondicionats, aerotèrmics, calderes de gas i calefaccions. 

L’empresa va ser fundada a Barcelona l’any 2000 i des de llavors acumula més de 21600 clients que avalen la seva experiència i la qualitat dels seus serveis. Per tal d’oferir la millor qualitat i garantia dels seus serveis als clients, Moherclima té el millor equip humà de tècnics instal·ladors en plantilla i no subcontracta el servei a tercers. 

Per altra banda, l’empresa de climatització Moherclima ofereix uns pressupostos tancats als seus clients perquè no es trobin amb sorpreses posteriors ni costos addicionals. El pressupost inclou tot el servei de Moherclima, des dels aparells fins a la instal·lació i la mà d’obra corresponent. 

Des de Moherclima treballen amb les millors marques del sector que els permeten oferir un servei d’altíssima qualitat. A més, qualsevol dels seus serveis té una garantia de dos anys.

Contacte

Adreça: Travessera de les Corts, 310, 08029 Barcelona

Telèfon: 93 490 96 45

Província: Barcelona

Per a més informació, consulteu aquí la seva pàgina web.