fbpx

Schmidt, reformes a mida

Fer reformes a Barcelona mai ha sigut senzill. Schmidt és un fabricant francés de cuines i mobles a mida que s’adapta a la teva casa i als teus gustos. És la primera marca europea en mobles de cuina amb un lideratge gràcies a les millors solucions a mida i personalitzades. Més de 60 anys d’experiència en el sector avalen l’èxit i la confiança que tenen els seus clients. 

60 anys d’experiència en reformes a Barcelona

Ofereixen les millors solucions i les més innovadores que s’adapten a totes les necessitats. Tenen vocació de donar la llibertat  per personalitzar les funcionalitats i el disseny al teu gust. Però, també t’orienten i t’acompanyen en el procés per guiar-te en trobar les millors opcions. 

Cada any fabriquen més de 130.000 mobles i implanten més de 600 cuines al dia. Schmidt compta amb 450 botigues obertes arreu del món, 59 de les quals estan a Espanya. Però, d’on neix el seu èxit? 

Assessorament personalitzat

Cada projecte és únic. D’aquí que ofereixin un assessorament personalitzat en cada etapa del projecte, des del disseny fins al muntatge. La finalitat és la satisfacció del client. Per això, ofereixen garanties gratuïtes dels seus productes i serveis; 10 en cas de mobles i marbres, 2 en els electrodomèstics i 25 en calaixos i bisagres. Cada projecte té un sol interlocutor i el pressupost incial és gratuït i sense compromís. 

L’empresa disposa de 1.500 dissenyadors i venedors juntament amb els 2.000 montadors que conformen la xarxa mundial de Schmidt. Es preocupen per oferir un servei de qualitat per caminar al teu costat fins arribar a un projecte existós. 

Compromesos amb la sostenibilitat

Estan compromesos amb el desenvolupament sostenible, i ja és una realitat en ells. Es manifesta en els processos i materials que empren per a elaborar els seus productes, de manera respectuosa i curosa amb el medi ambient. El seu compromís és transformar el teu benestar i el dels que t’envolten mentre ho fan també amb el medi ambient. 

Empren tecnologia d’alta qualitat gràcies al compost d’enginyers, estilistes i arquitectes interiors del seu Design Lab. El seu objectiu és dissenyar espais de vida funcionals i harmoniosos i treballen amb l’equilibri dels volums. 

Contacte

Adreça: Ronda General Mitre 184, 08006 Barcelona

Telèfon: 932427750

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina web.