fbpx

Miele Experience Center

Miele Experience Center és una botiga situada al centre de Barcelona on s’exposen i es venen els electrodomèstics de la prestigiosa marca Miele. La botiga es troba enfocada a la venta tant de particulars com de professionals, i acull una àmplia exposició de gairebé la totalitat dels electrodomèstics.

L’espai neix amb l’objectiu d’oferir als seus clients l’oportunitat d’experimentar amb els productes abans de comprar-los, així com de conèixer a fons les seves prestacions i característiques. Per tal d’aconseguir-ho, es realitzen sovint esdeveniments i tallers demostratius que permeten formar als clients en el seu ús. A més, s’ofereix també un assessorament personalitzat en tot moment perquè els clients acabin traient una millor rendibilitat d’ús dels electrodomèstics. 

Electrodomèstics MIELE

Els electrodomèstics de la marca MIELE són garantia de qualitat. Des de la seva fundació l’any 1899, MIELE s’ha mantingut sempre fidel a la seva filosofia sempre millors, per a aconseguir la millor qualitat en el seu producte final. 

Les inversions tecnològiques més recents han donat el resultat desitjat, doncs actualment poden oferir els productes més competitius del mercat. A més, també s’asseguren del consum mínim d’energia de tots els seus electrodomèstics. 

El seu servei tècnic és ràpid i eficaç, prioritzant sempre la comoditat del client. Va sovint més enllà de les reparacions habituals, ja que també ofereixen neteges en profunditat de tots els seus electrodomèstics i consells individuals per al seu ús i manteniment. 

Contacte

Adreça: Via Augusta, 24-26, 08006 Barcelona

Telèfon:  93 292 04 50

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.