fbpx

Coal Design BCN

Després de tres dècades, Coal Design BCN és mantén com un dels referents en el sector de l’interiorisme. La seva excelència mostrada en tots els seus projectes i la cura find l’últim detall reconeguts pels seus clients els avalen el seu prestigi. Especialitzats en les reformes i disseny d’interiors, ofereixen els següents serveis.

Cuines: T’ajuden amb el disseny de la cuina dels teus somnis, amb l’ús dels materials més sofisticats i resistents del mercat. T’assessoraran amb les millors idees per optimitzar el resultat, sempre d’una forma totalment personalitzada i a l’alçada de les teves expectatives.

Banys: Amb una extensa experiència en el disseny de lavabos de diverses maneres: vintage, rústic. modern, familiar, minimalista, etc. Qualsevol sigui la teva idea, ells s’encarreguen de crear el espai tal i com l’imagines i sempre amb els millors materials del mercat.

Habitatges: Si vols canviar l’estil i ambient de la teva casa, Coald Design t’ajudarà en aquesta tasca. S’ocuparan de tot el necessari per a que quedis satisfet amb el treball i canvi realitzat, oferint un resultat confortable i agradable que es és el que es necessita quan s’està a casa.

Locals: Especialitzats, també, en locals del sector retail i comerços, que requereixen una personalització per diferenciar-se de la resta del mercat. Coal Design sempre busca una imatge atractiva per entorns comercials i d’oci, adaptant la seva creativitat segons l’activitat valorant en tot moment el pla estètic.

Contacte

Adreça: Cornellà de Llobregat, Barcelona

Telèfon: 640 638 908

Província: Barcelona

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web