fbpx

Clínica Barcelona

El ventall de clíniques a Barcelona és molt ampli. Podem trobar-ne de tots els tipus, clíniques estètiques, clíniques dentals, veterinàries, fins a clíniques en nutrició i de fertilitat.  En aquest article, el nostre objectiu es fer un recorregut pels districtes de Sarrià- Sant Gervasi, Les Corts i l’Eixample per tal de conèixer quines són les clíniques més destacades.

Clínica Nostra Senyora del RemeiClínica Nostra Senyora del Remei

Servidigest

Servidigest, el centre mèdic digestiu de Barcelona

Salesa Audiciósalesaaudicio-latorredebarcelona-clinicabarcelona

Puravida Quiropràctica

Ona Acústica

onaacustica-latorredebarcelona

Hospital QuirónSaludclinica-quironsalud-latorrebarcelona

Claso Audiologia

clasoaudiologia_latorredebarcelona

Centre Auditiu Audikaclinica-centreauditiu-latorre-audika

Angel Gordon

angelgordon-latorredebarcelona-clinicabarcelona

INOF

Dra. Lisabeth Pageslisabeth pages

Women's CD

Ser Pleno

Armand Òptics

Clínica Sarrià-Sant Gervasi

Una clínica ubicada a Sarrià-Sant Gervasi és sinònim de confiança, de fet, així ho explica la Tamara, una dona de 56 anys que en el moment de realitzar aquest reportatge sortia per les portes d’una clínica oftalmològica del districte. Ens ha explicat que viu a Mataró, però que el tracte que rep en aquest barri i de les mans dels seus especialistes, “fa que el viatge valgui la pena”. Al districte de Sarrià-Sant Gervasi s’hi concentren el major volum de clíniques privades de tota la ciutat, totes elles reconegudes per oferir nombrosos serveis de qualitat. Les més visitades, segons una petita enquesta que hem realitzat, són les clíniques d’estètica. Seguidament les clíniques oftalmològiques i les ginecològiques. Una dada a tenir en compte d’aquest districte es que concentra el nombre més alt de laboratoris que tenen com a activitat principal les anàlisis clíniques.

Clínica Les Corts

Al districte de Les Corts podem trobar les millors clíniques de fisioteràpia de la ciutat. Com ja vam comentar en un article anterior, la proximitat amb el Camp Nou fa que aquest districte concentri joves esportistes, per la qual cosa, una clínica d’aquest tipus és una aposta segura. També podem trobar moltes clíniques dentals, totes elles pràcticament una al costat de l’altre. Segons ha explicat una font propera, aquest fet té cabuda perquè a les Corts hi trobem la clínica Corachan, i molts dels seus usuaris, pel tractament que reben requereixen de cures bucals, i abans els derivaran a un centre proper, que no a un de més llunyà.

Clínica Eixample

L’Eixample, així com els anteriors districtes, concentra clíniques de tota mena. Ara bé, en aquest cas ens centrarem amb les clíniques veterinàries, ja que l’Eixample es la que té els millors centre d’aquest tipus segons les valoracions que els clients fan a Internet. A excepció d’alguna, totes elles tenen de quatre a cinc estrelles. Fa anys es va realitzar una enquesta i de la ciutat de Barcelona, el districte de l’Eixample era la zona on més persones tenien animals de companyia, gats, gossos, i animals exòtics de tota mena. Aquesta ha estat la raó per la qual l’Eixample s’ha convertit en el districte veterinari per excel·lència. Així que ja saps, si vius a l’Eixample i estimes als animals, no et faltaran centres veterinaris per poder escollir, i de ben segur, sigui quina sigui la teva elecció, serà la correcta.