fbpx

Servidigest

“El millor tractament és la prevenció”. Amb aquesta premissa treballen els especialistes de Servidigest, la clínica mèdica especialitzada en el sistema digestiu de Barcelona, per oferir una atenció integral amb un ampli ventall de serveis per a garantir la confiança dels seus clients. 

Servidigest, dels millors digestiu de Barcelona

El seu objectiu és aconseguir diagnosticar malalties en fases prematures on el metge pugui emprar els tractaments adequats per a erradicar els problemes d’arrel. 

A més, ofereixen orientació sobre els hàbits alimentaris per a portar una vida saludable, amb l’alimentació equilibrada i la pràctica d’exercici pertinent.  Així doncs, aposten per una comunicació i coordinació entre professionals que comporten una diagnosi i seguiment del tractament integral i especialitzat.

La medicina preventiva

L’aposta per la tecnologia és un factor clau per al centre digestiu de Barcelona. Els avanços s’han incorporat amb seguretat i rigor per a aconseguir una millora real dels casos que se’ls presentin. A més, de millorar la qualitat de vida dels seus pacients. 

Dels serveis digestius que ofereixen, destaca el tractament pel càncer d’estòmac, de colon i rectal, la malaltia de Crohn o l’esòfac de Barret. També, tracten temes de diabetis, tiroides o ofereixen coaching nutricional.  A més, disposen d’una secció de cirugiaestètica per a fer abdominoplàstia, liposuccions, liftings o augments de mames. 

Tractament de càncers digestius

La Clínica Servidigest és un centre medicoquirúrgic especialitzat en el sistema digestiu, endocrinologia, nutrició i diegètica, obesitat, cirugia general, digestiva i metabòlica amb immediacions a la zona alta de Barcelona. 

Compten amb un ampli equip expert d’especialistes d’alta qualificació i formació científica amb més de 40 anys d’experiència en serveis de salut. Empren i disposen de material i instal·lacions d’alta tecnologia i avançada que els permet oferir una assistència d’alta qualitat, integral i personalitzada. 

CONTACTE

El centre mèdic està situat en el carrer Balmes, 334 de Barcelona i la seva atenció al client s’efectua de les 8:20h a 13:20 i de 15h a 21h entre setmana. Els dissabtes fan intensiu pel matí de 9h a 14h. 

Teléfonos: 934 153 464 – 935 450 990

Fax: 936 673 131

Email: uad@servidigest.com