fbpx

Centre Auditiu Audika

Al Centre Auditiu Audika disposen d’un taller propi on realitzen els motlles per a l’adaptació dels audiòfons retroauriculars. Aquests motlles es preparen especialment per a cada pacient, perquè l’adaptació de l’audiòfon sigui un èxit. Fabriquen també taps de bany a mesura i protectors auditius en temps d’entrega inferiors a 7 dies.

Audiòfons de substitució

Amb la finalitat que els pacients gaudeixin del millor servei post-venda personalitzat, en el cas que el seu audiòfon s’hagi d’enviar a la fàbrica per a realitzar ajustos durant el període de garantia, posen a la teva disposició un audiòfon de substitució.

Centre Auditiu Audika

Audiòfons assegurats al Centre Auditiu Audika

Tots els seus productes tenen, per defecte, una garantia de 2 anys per defecte de fàbrica o avaria, i a més, aquesta es pot ampliar en un any més gràcies a la cobertura que ofereix Audika. L’assegurança es contracta directament amb els professionals que comercialitzen els audiòfons. Per tant, no necessiten cap data personal del comprador del audiòfon, només les dates relatives a l’equip que s’ha adaptat. En cas de sinistre, el pagament és summament ràpid, simplificant al màxim els tràmits.

La cobertura de l’assegurança està garantitzada per una de les companyies més importants d’Espanya.

Avantatges

  • Ajustos gratis durant la vida útil del seu audiòfon
  • Adaptació professional in situ de tota mena d’audiòfons
  • Preus competitius
  • Opcions de pagament flexibles
  • Període d’ajust d’audiòfons (per a assegurar-se que és la solució perfecta)

Contacte

Tenim diversos centres a Barcelona. Consulta el més proper aquí.

Telèfon: 900314033

Província: Barcelona

Per a més informació, consulteu aquí la seva pàgina web.