fbpx

Puravida Quiropràctica

L’equip de Puravida Quiropràctica destaca per la professionalitat, la dedicació i la passió de la feina per oferir la càlida atenció que cada pacient es mereix. Ofereixen una col·laboració directa i personal amb el pacient per poder donar una resposta ràpida i adequada a cada persona. Sempre que el pacient necessita realitzar consultes, comentar noves proves fetes per un altre especialista o qualsevol canvi de rellevància que tingui a veure amb la seva salut, programen una cita sense càrrec perquè pugui disposar d’un temps en privat amb l’especialista. Per mantenir un seguiment efectiu de l’evolució del pacient, realitzen revisions periòdiques amb l’objectiu de determinar objectivament i subjectivament els canvis que es van efectuant al seu sistema nerviós.

Aquestes revisions ofereixen una informació de gran utilitat per així poder valorar la pauta més eficaç a seguir amb cada pacient. Estan en permanent contacte amb tots els professionals sanitaris amb els que tracta el pacient per establir una contínua comunicació i col·laboració entre tots, en benefici del pacient. Així mateix, col·laboren amb tota una xarxa de quiropràctics i deriven al pacient en cas necessari, perquè sempre pugui rebre una atenció segura i especialitzada quan així ho requereixi als seus desplaçaments, període de vacances, o per rebre una segona opinió. A l’informe es mostren els resultats de la primera visita, que ens indica el patró nerviós del pacient, marcant les zones al llarg de la columna vertebral on s’acumula més tensió. Així mateix, les proves quiropràctiques es mostren els nervis que tenen luxacions i un mapa complet del funcionament del nostre sistema nerviós .

Què és la quiropràctica?

És la branca de les ciències de la salut especialitzada en la relació entre la columna vertebral i la funció del sistema nerviós, centrada a corregir diversos problemes que afecten la salut. El seu objectiu és ajudar a l’òptim funcionament del cos, assegurant un sistema nerviós lliure d’interferències permetent així rendir amb tot el seu potencial. Inicialment desenvolupada en 1895 als Estats Units per D.D. Palmer, actualment està reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut com la tercera professió sanitària d’atenció primària del món, amb més de 30 milions de pacients a l’any. Està integrada dins el sistema de salut públic de la majoria de països desenvolupats, incloent-hi països europeus com França, Portugal, Itàlia, Suècia, Noruega, Dinamarca o Suïssa.

Contacte

Direcció: Carrer de Muntaner, 87, 08036 Barcelona

Telèfon: 934 96 08 93

Provincia: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.