fbpx

Salesa Audició

L’Institut Auditiu Salesa va ser fundat el 1949 per D. Pedro Salesa Cabo. Els seus inicis es remunten als orígens de les empreses del sector mèdic a Espanya, especialitzant-se a l’inici en la comercialització d’articles per a l’odontologia, l’estomatologia i, posteriorment, per a l’otorrinolaringologia (ORL). Des de sempre, Salesa ha seguit una línia d’actuació professional i de divulgació en l’àmbit audiològic. El seu codi de conducta s’ha basat en la professionalitat, el servei als seus clients i l’ètica empresarial.

En Institut Auditiu SALESA treballen en dues àrees de l’àmbit de l’Audiologia:

  • Atenció a pacients – On oferim els nostres serveis d’audiologia proteica especialitzada. Des del diagnòstic a l’adaptació i el servei post-venda.
  • Comercialització d’equipament i instrumental específic per a les especialitats d’otorrinolaringologia ,pediatria, logopèdia i foniatria.
salesaaudicio-latorredebarcelona-clinicabarcelona

CODI ÈTIC

  • La satisfacció del client: Aconseguir que el client vegi acomplides les seves expectatives tant amb el producte com amb el servei ofert.
  • L’excel·lència en l’atenció: Desitgen que els pacients se sentin molt bé atesos als centres i rebin un tracte personal de qualitat.
  • L’alta especialització professional: Com a centres auditius al servei de la salut de les persones, és una responsabilitat la formació continuada al nostre equip sobre els avanços professionals, científics i tècnics del sector.
  • L’eficiència tecnològica: Les tecnologies auditives avancen molt ràpidament, per aquest motiu sempre integrem els últims avanços en equipament i en audiòfons.
  • La responsabilitat social: Des de la Fundació Pedro Salesa Cabo oferim ajudes, perquè les persones amb pocs recursos puguin disposar de tots els elements necessaris per millorar la seva salut auditiva.

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.