fbpx

Salesa Audició

L’Institut Auditiu Salesa va ser fundat el 1949 per D. Pedro Salesa Cabo. Els inicis de Salesa Audició es remunten als orígens de les empreses del sector mèdic a Espanya, especialitzant-se a l’inici en la comercialització d’articles per a l’odontologia, l’estomatologia i, posteriorment, per a l’otorrinolaringologia (ORL). Des de sempre, Salesa ha seguit una línia d’actuació professional i de divulgació en l’àmbit audiològic. El seu codi de conducta s’ha basat en la professionalitat, el servei als seus clients i l’ètica empresarial.

En Institut Auditiu SALESA treballen en dues àrees de l’àmbit de l’Audiologia:

  • Atenció a pacients: on oferim els nostres serveis d’audiologia proteica especialitzada. Des del diagnòstic a l’adaptació i el servei post-venda.
  • Comercialització d’equipament i instrumental específic per a les especialitats d’otorrinolaringologia, pediatria, logopèdia i foniatria.
Salesa Audició

CODI ÈTIC de Salesa Audició

  • La satisfacció del client: Aconseguir que el client vegi acomplides les seves expectatives tant amb el producte com amb el servei ofert.
  • L’excel·lència en l’atenció: Desitgen que els pacients se sentin molt bé atesos als centres i rebin un tracte personal de qualitat.
  • L’alta especialització professional: Com a centres auditius al servei de la salut de les persones, és una responsabilitat la formació continuada al nostre equip sobre els avanços professionals, científics i tècnics del sector.
  • L’eficiència tecnològica: Les tecnologies auditives avancen molt ràpidament, per aquest motiu sempre integrem els últims avanços en equipament i en audiòfons.
  • La responsabilitat social: Des de la Fundació Pedro Salesa Cabo oferim ajudes, perquè les persones amb pocs recursos puguin disposar de tots els elements necessaris per millorar la seva salut auditiva.

Contacte

Direcció: carrer de Pau Claris, 98, 08010 Barcelona

Telèfon: 933 17 35 70

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web.