fbpx

Gimnàs Barcelona

Apostar pels gimnasos de Barcelona és apostar per flexibilitat, qualitat i diversitat. Per què? Perquè trobaràs des de gimnasos que ofereixen un gran ventall de serveis; màquines, classes dirigides, entrenaments personals, piscina, padel, etc. I d’altres, si busques una especialitat més en concret, també n’hi ha; gimnasos de Crossfit, pilates i yoga, d’arts marcials, d’entrenament personal, etc. A més, s’adapten als horaris laborals per la qual cosa, no poder anar serà una excusa. Fins i tot, en trobaràs de 24 hores.

Active Winners

C.E. Les Corts

Polisportiu La Sallepolisportiu la salleTKD Querol-Juntai

TRIB3, el millor entrenament grupalTRIB3 Amigó - La Torre de Barcelona

Gimnàs Sarrià - Sant Gervasi

Si estàs buscant gimnasos a Sarrià-Sant Gervasi o als voltants per a posar-te en forma o practicar alguna activitat en concret, és el teu districte. Si treballes prop d’aquesta zona, hi ha un reguitzell de centres esportius per triar i remenar que s’ajustaran a les teves necessitats. N’hi ha des de gimnasos low cost amb excel·lents prestacions pel que fa a qualitat - preu i llibertat d’horaris. És ideal per a la pràctica del fitness i entrenament funcional amb activitats dirigides. Aquesta tipologia de gimnasos, solen prescindir de piscina però ofereixen un ampli ventall d’alternatives. Si optes pels municipals, podràs gaudir d’unes instal·lacions envejables a preus públics molt competitius. I si cerques quelcom més exclusiu i ‘chic’ també n’hi haurà. En aquesta zona, destaca un centre esportiu que és exclusiu “per a homes” amb unes instal·lacions esplèndides, gaudeix d’un entorn espectacular, que esdevé un oasi urbà magnífic.

Gimnàs Eixample

Els gimnasos de l’Eixample conformen una àmplia oferta de centres, ja que és un districte molt gran i disposa de més espais esportius. Trobaràs tota mena de gimnasos, des de a preus low- cost, fins a exclusius i privats o també pots optar pels municipals. En aquesta zona, trobaràs molts gimnasos que ofereixen promocions i ofertes que serà inviable rebutjar. La gran majoria tenen un espai de màquines, classes dirigides, i algunes zones concretes d’activitats. Per als més extrems, a l’Eixample trobaràs diversos gimnasos de Crossfit, un esport d’alt rendiment que està a l’alça i et fortifica de valent. Si també busques una mica d’esport combinat amb benestar i salut, trobaràs centres que ofereixen espais de tractaments de bellesa, fisioteràpia, estètica, entre d’altres.

Gimnàs Les Corts

Els gimnasos de Les Corts gaudeixen d’un entorn urbà amb moltes empreses i oficines als voltants que esdevenen clients potencials. Si treballes per la vora, trobaràs ofertes i promocions amb la teva empresa de segur. Des de gimnasos municipals que ofereixen uns preus molt competitius amb unes instal·lacions envejables, als de 24 hores nonstop que et permetrà una flexibilitat horària completa, o d’altres privats. També, en trobaràs d’activitats esportives específiques, com de Crossfit, centre de yoga, entrenaments funcionals, programes de wellness, entre d’altres.