fbpx

TKD Querol-Juntai

L’escola TKD Querol-Juntai presumeix de ser l’escola més antiga de Taekwondo d’Espanya. El mestre Juntai va arribar a Barcelona en el 1967 i en el 1969 va fundar el Club Juntai I. En aquell moment, el Taekwondo era un art marcial desconegut que vivia a l’hora del karate i el judo i que tampoc tenia una federació pròpia. En el 2015, el llegat del mestre Juntai va quedar en mans de Daniel Querol creant TKD Querol-Juntai.

TKD Querol-Juntai

El mètode d’ensenyament està basat en la idea original de l’art marcial coreà. La disciplina, la constància, el respecte, l’esforç i l’autosuperació són els pilars de l’escola. Barrejant les millors tècniques físiques i marcials, junt amb el continuo reciclatge dels mestres, l’ensenyament crea una dinàmica lúdica i aprenentatge constant. A més a més, els diferents horaris permeten que els alumnes no perdin dies d’entrenament amb la idea de poder adaptar-nos a cadascú en la seva evolució tant personal com esportiva.

​​Un art marcial tant per nens, joves i adults. Accepten estudiants des dels 4 anys. A tots ells, la pràctica de taekwondo ofereix:

  • Fomenta la concentració, fet que ajudarà tant en tasques acadèmiques com laborals.
  • Millora del control personal i la seguretat en un mateix.
  • Contribueix a la millora de la forma física, incloent-hi l’agilitat, elasticitat, força, etc.
  • Augmenta l’autoestima i confiança.
  • Permet alliberar energia i relaxar-se.

Contacte

Adreça: Carrer Milanesat, 34, 08017, Barcelona

Telèfon: 93 211 68 54

Província: Barcelona

Per més informació, podeu consultar la seva pàgina web.