fbpx

Activitats d'estiu Barcelona

Activitats d’estiu Barcelona

Són molts pares els que decideixen portar els fills a fer activitats d'estiu a Barcelona. Des de campaments esportius, d'idiomes, d'aventures al camp o a la muntanya durant una o diverses setmanes a l'estiu. A més de ser una experiència gratificant per als nens i nenes, és una activitat que només es pot traduir en beneficis per a ells en tant que és una oportunitat per millorar les seves habilitats socials en relacionar-se amb altres nens de la seva edat, una obertura de la seva ment i una millora comunicació. Pots trobar moltes activitats d'estiu a Barcelona, especialment als barris de Sarrià-Sant Gervasi, les Corts i l'Eixample.

Activitats d'estiu Sarrià – Sant Gervasi

Els nens adoren les experiències de les activitats d'estiu de Sarrià – Sant Gervasi. És una oportunitat per fer amics nous, compartir habitació i jocs amb altres nens. És una manera de trencar amb la rutina escolar i que a més, els aporta molts avantatges i, sobretot, va molt bé a tots aquells nens que siguin més tímids i els costi expressar-se. Les activitats d'estiu de Sarrià – Sant Gervasi són activitats orientades per personal docent, professional i responsable entre professors, monitors, cuiners i auxiliars de centres de Sarrià – Sant Gervasi que contribueixen a crear un ambient d'harmonia i una sana convivència.

Activitats d'estiu les Corts

Si al teu fill li costa participar a classe o expressar obertament el que sent, els campaments d'estiu de les Corts són una bona activitat per desenvolupar aquests àmbits. A més, el treball en equip que és tan important durant la vida escolar i adulta, es potencia en aquest tipus d'activitats. Les activitats d'estiu de les Corts són una oportunitat ideal perquè els nens aprenguin una sèrie de valors bàsics per al seu dia a dia i per al desenvolupament de les seves habilitats socials.

Activitats d'estiu Eixample

Actualment, hi ha evidència científica sobre l'impacte positiu que tenen les activitats d'estiu en els infants i els adolescents. Són el lloc ideal per fomentar l'aprenentatge de noves habilitats. En les activitats d'estiu de l'Eixample, els nens interactuen entre si, fent activitats recreatives a l'aire lliure, però també aprenent coses noves. Moltes activitats d'estiu de l'eixample aprofiten l'ocasió per educar els nens en disciplines esportives, com ho fan als campaments esportius o multidisciplinaris. Altres activitats d'estiu de l'Eixample estan enfocades només als idiomes, això no obstant, també podem trobar campaments mixtos, on ensenyen esports i idiomes. Les activitats d'estiu de Barcelona no discriminen ningú, tots són benvinguts. Per això, no tingueu por de portar el vostre fill a fer activitats d'estiu a Barcelona. Serà una experiència molt gratificant per a ell o ella.
No Content Available