fbpx

Dentista Barcelona

¿Sabies que els ciutadans de Barcelona visiten molt poc el dentista? Cuidar la salut dental hauria de ser una prioritat absoluta, ja que a la boca, proliferen molts gèrmens i bactèries, la qual cosa pot produir que en poc temps apareguin greus problemes que poden esdevenir en patologies cròniques. En aquest article, la Torre de Barcelona ha viatjar per diferents districtes de Barcelona per esbrinar si els seus veïns visiten regularment la consulta del dentista. Hi ha barris que més i altres que menys, però el resultat global es que en ocasions, la salut dental es deixa en un segon pla.

Clínica Dental Dr. Uribe Echevarría

Clínica Dental Dr. Uribe Echevarría

Clínica Hepler Bone

helper_bone_dentista_barcelona_latorre

Clínica dental ROB

clinica_dental_rob_barcelona_la_torre

Clínica Dental Clemente

clinica dental clemente la torre barcelona

Dentista Sarrià-Sant Gervasi

Al districte de Sarrià-Sant Gervasi s’hi concentren moltíssimes clíniques dentals, totes elles de gran prestigi i amb la última tecnologia. Pel que fa als seus veïns, cal destacar que és el barri de Barcelona que més es preocupa per les seves dents. Hem parlat amb la Julia, una noia de 29 anys que sempre ha viscut a Sarrià-Sant Gervasi i ens ha assegurat visita al dentista un mínim de dos cops a l’any. Lamenta que quan era petita no se’n cuidava “un dia vaig agafar una infecció tant gran a la boca que des de aleshores la salut bucal es fonamental per a mi, ho vaig passar molt malament”, explica la jove. D’altra banda trobem en Jaume, de 83 anys i també veí de Sarrià-Sant Gervasi. Explica que el seu pare “tenia un somriure molt bonic” degut a “unes dents increïblement blanques”. Per això, ell ha seguit el seu exemple i amb la seva edat llueix un dents en un excel·lent estat.

Dentista Les Corts 

A Les Corts també trobem bastantes clíniques dentals, tot i que des de les mateixes recalquen tenir la impressió que hi han masses pel volum de feina actual. Tenen clients, expliquen, però per norma general “acudeixen a la consulta quan hi ha un problema, no pas prevenir-los”. Els veïns d’aquest barri, en termes generals duen a terme les cures essencials del dia a dia, però ignoren la importància de fer visites periòdiques al dentista. En aquest sentit hem parlat amb el Gabriel, de 23 anys, el qual, assegura ser conscient de la importància que tenen les dents per tindre una bona salut el dia de demà, pero tot i així, amb un somriure diu: “Les visites al dentista per prevenció són massa cares, si no abaixen els preus, per a mi no pot ser una prioritat”.

Dentista Eixample

L’Eixample és el districte on els dentistes reben menys visites. Això es degut, segons els mateixos experts del sector, a que hi conviuen famílies que porten patint des de fa molts anys els efectes de la crisi, i això els impedeix acudir al dentista de manera regular. Expliquen que “tenim feina, però sempre són visites on diagnostiquem una patologia i mai acaben el tractament, o ho ho deixen al poc temps de començar”. L’Albert, pare de tres nens, ens informa que quan era petit “no hem cuidava les dents i ara, als meus 45 anys ja m’han caigut quatre dents, si ho arribo a saber hagués anat més al dentista”. Pel que fa als seus fills, l’Albert recalca que no vol que passin pel mateix que ell, i per això, “intentem anar al dentista regularment, però tres boques surt molt car i per això procurem que compleixin amb la neteja bucal diària, esperem que no els hi passi mai res”.
No Content Available

Enriqueta Martí, la Vampira de Barcelona

Les millors cançons per practicar sexe

cançons per practicar sexe

Fer sushi a casa es possible

fer sushi a casa