fbpx

Clínica Hepler Bone

La clínica Hepler Bone és una fusió entre odontologia i cura facial. Una revolució en tots els sentits de la manera en la qual entenem el nostre rostre facial. La clínica està ubicada en un indret únic i exclusiu de Barcelona que invita a apropar-se per a poder conèixer les seves instal·lacions. Disposen també de les últimes tecnologies i més revolucionaries en el sector, el que denota un clar compromís cap als seus clients.

La innovació forma part de la filosofia de la Clínica Hepler Bone. Per això, l’oferta de tractaments en estètica dental i facial es realitza mitjançant tecnologia aplicada. Disposen de càmera i escàner intraorals, tecnologia avançada en disseny de somriures, TAC-3D d’última generació, centrifugadora de plasma ric en plaquetes (PRP), tecnologia SmartdrivityTM, material quirúrgic d’avantguarda, entre d’altres. A la Clínica Hepler Bone, trobaràs totes les comoditats per garantir el teu màxim benestar. Compten amb un quiròfan propi totalment equipat fora d’un entorn hospitalari i suites individuals per descansar després d’una intervenció quirúrgica. També disposaràs d’aparcament privat i servei de recollida amb cotxe al lloc de Barcelona que el client indiqui, així com còmodes sales d’espera dins la clínica.

Tractaments que realitzen a Hepler Bone

A la clínica Hepler Bone es duen a terme un ampli ventall de tractaments per tal de millorar la qualitat de vida dels seus usuaris. Tots ells, com ja hem indicat en el punt anterior, es realitzen amb l’última tecnologia del mercat. Entre aquests hi destaquen els següents:

  • Cirurgia i medicina capil·lar: extracció pèl a pèl, tècnica de la tira, microfiltracions capil·lars, plasma ric en plaquetes, teràpia laser de baixa potència i microneedling amb vitamines.
  • Cirurgia d’estètica facial: blefaroplàstia, rinoplàstia, otoplàstia, augment de pòmuls, cirurgia menor, lífting facial, reducció de llavis.
  • Medicina d’estètica facial: botox, àcid hialurònic i fils atansadors.
  • Dermatologia d’estètica facial
  • Odontologia avançada
  • Estètica facial

Equip de professionals

El major distintiu de qualitat de la Clínica Hepler Bone és un equip de professionals altament qualificat. Cada especialitat és atesa per un expert, garantia d’un servei personalitzat, de gran qualitat i únic a Barcelona. Un fet que es demostra en la quantitat de comentaris positius existents en la seva pàgina web. Sense anar més lluny, en citem un, el de la Maria Àngels R., que diu:

” Fa disset anys vaig decidir posar-me fundes dentals, però no vaig quedar satisfeta amb el resultat perquè NO van respectar la fesomia natural de la meva boca. Els canins eren massa grans i la forma de la dentadura en general era una cosa quadrada. Cansada de no veure bé, vaig decidir que volia millorar el meu somriure. En un primer moment, vaig visitar una clínica i em van dir que havia de substituir totes les dents per implants, però jo no estava del tot convençuda, no em donaven molta confiança. En aquell moment, la meva neboda em va recomanar el Dr. Novell de la Clínica Hepler Bone, especialistes en tractaments bucodentals, així que no ho dubti i vaig anar a visitar-lo. El doctor em va explicar que el meu principal problema era la “mossegada” i que canviar totes les fundes per implants seria contraproduent, de manera que em va recomanar col·locar els implants necessaris (7 en total) i millorar estèticament la forma dels canins. Des del primer moment el Dr. Novell em va transmetre molta confiança, ja que prioritza sempre la salut i satisfacció de client per sobre de tot. La veritat és que estic molt contenta amb el resultat i ara ja puc per fi somriure sense complexos. Moltes gràcies, Dr. Novell i a tot l’equip de Hepler Bone”.

Contacte

Adreça: Carrer de Roman Macaya, 22, 24, 08022 Barcelona

Telèfon: 934 45 65 65

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web