fbpx

Clínica Dental Clemente

El principal objectiu de la Clínica Dental Clemente és proporcionar als pacients una adequada salut oral allunyant-nos de la filosofia de les grans cadenes. Per a això ofereixen assessorament individual i personalitzat d’odontòlegs formats en les més prestigioses escoles, al llarg de tres generacions. El tracte pròxim que ofereixen als pacients és el senyal d’identitat de la clínica.

Cada pacient és tractat pel mateix odontòleg de manera directa al llarg de tota la seva història clínica, la qual cosa garanteix un perfecte i immediat coneixement de les necessitats puntuals que puguin sorgir. Això, sens dubte, forja una relació de confiança i proximitat entre odontòleg i pacient, que assegura una base sòlida, necessària per al bon desenvolupament del tractament.

Estan especialitzats en tots els àmbits de l’odontologia i ofereixen la garantia d’una contrastada experiència, així com els més alts estàndards de qualitat en els tractaments. Amb la finalitat de fer-ho possible, posen al servei del pacient un know-how acreditat per l’ estreta vinculació docent amb les universitats més prestigioses d’odontologia i cirurgia oral.