fbpx

Clínica dental ROB

La clínica dental ROB, amb oficines a Badalona i Barcelona, ofereixen tota mena de tractaments per a la cura de la salut dental dels seus clients. Compten amb més de deu anys d’experiència en el sector, i amb professionals que s’hi dediquen des de fa més de vint anys, tots ells dedicats en exclusiva a la seva àrea d’especialitat.

Serveis que ofereixen

Coneguem quins són els serveis que Clínica dental ROB posa a l’abast dels seus clients:

Implants dentals: A la cínica dental ROB són especialistes en implants dentals i utilitzen l’última tecnologia juntament amb els materials de més qualitat i compatibles amb el cos humà, com és el titani.

Ortodòncia invisible: És la primera ortodòncia invisible del mercat i ofereix una combinació perfecta d’estètica i comoditat.

Blanquejament dental: Per aquest objectiu, la clínica dental ROB utilitza el Philips Zoom WhiteSpeed, un tractament que resulta còmode i agradable per al pacient, el qual s’adapta als diferents nivells de sensibilitat i és capaç de mostrar grans resultats en poc temps.

Estètica facial: La Dra. Sonia Robes, és l’encarregada de l’àrea de medicina facial a Clínica Dental Rob. Com odontòloga està altament formada al terç facial inferior de la cara i coneix a la perfecció l’anatomia facial, a més de la formació rebuda està especialitzada en tècniques de farciment facial.

Fisioteràpia de l’articulació temporomandibular: A la clínica dental ROB són conscients que el nostre cos està conformat per una diversitat d’articulacions que creen punts d’unions entre els components de l’estructura òssia, permetent la bona mobilització d’ells, a la cara hi ha una articulació fonamental per moure la mandíbula, aquesta és la temporomandibular. Existeixen mètodes per alleujar els problemes relacionats amb l’articulació temporomandibular, aquest es basa en sessions de fisioteràpia recomanades per diversos especialistes com els dentistes especialitzats en l’àmbit maxil·lofacial i diversos terapeutes o fisiatres, i els trobaràs a la clínica dental ROB.

No ho dubtis més, la primera visita és gratuïta.

Nou tractament per al blanquejament dental

La clínica dental Rob es especialista en blanquejament dental, i utilitza un tècnica utilitzant l’accelerador LED del Philips Zoom. Són quatre els aspectes que brinden a aquest nou tractament amb gran distinció entre altres:

  1. Major intensitat lumínica: en comparació a altres llums professionals, l’accelerador LED del Philips Zoom emet una llum 100% més intensa sense comprometre la salut de la dent.
  2. Llum d’intensitat variable: no fa ús de raigs UV, a més compta amb ajustos de la intensitat (baixa, mitjana i alta).
  3. Millor ergonomia: en si és un punt fort de l’equip, ja que atorga una major facilitat per al treball als professionals, amb un cable enrotllat, contrapès, millor desplaçament, etc.
  4. Una major vida útil: la tecnologia LED té una major durada, garantint fins a 50.000 hores d’ús i una menor despesa d’energia de fins a 40%.

No oblidis que l’equip de professionals de clínica dental Rob està a la teva sencera disposició. Pots demanar un pressupost a la seva pàgina web.