fbpx

Clíniques Eixample

Articles relacionats

Quin tipus de cliniques puc trobar a Eixample?

Les clíniques que podem trobar a L’Eixample són de tota mena, des de clíniques estètiques fins a clíniques de salut mental. A més, és on es troben la majoria de les clíniques públiques i on també hi ha de les millors clíniques provades de tota la ciutat.

Clíniques públiques Eixample

En el cas de les clíniques públiques, són serveis de sanitat pública que són dependents dels governs i dels seus respectius programes de salut, hi ha que tots els recursos són administrats i gestionats per l’estat. El seu caràcter és universal, ja que, tothom té dret a rebre una sanitat de qualitat.

Entre les seves funcions, destaquen la promoció de la salut, la seva gestió i el seu control del medi ambient, de la contaminació, la investigació, la restauració sanitària i la reducció de l’impacte d’emergències i desastres sanitaris.

En canvi, encara que no ho sembli, la sanitat pública també té inconvenients com poden ser les grans llistes d’espera i el col·lapso, el dèficit de les infraestructures…

Clíniques privades Eixample

D’altra banda, la sanitat privada està composta per un conjunt d’empreses que funcionen de manera paral·lela a aquests serveis als quals el ciutadà ha de tindre una subscripció a una assegurança de salut o ha de pagar les tarifes de cada clínica i centre.

Per això, gràcies a aquest cost extra, la sanitat privada té beneficis com la rapidesa dels serveis, la qualitat de les infraestructures i el tracte personalitzat. A més, els clients també poden acudir directament als especialistes sense la necessitat d’haver de passar el filtre del metge de capçalera.

Afegir, que també té els seus inconvenients com poden ser les quotes mensuals o periòdiques que comporten.