fbpx

Farmàcies Sarrià – Sant Gervasi

Articles relacionats

Història de les farmàcies a Sant Gervasi

Sarrià – Sant Gervasi està compost pels barris de Sarrià, les Tres Torres, Sant Gervasi – la Bonanova, Sant Gervasi – Galvany, Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes i el Putxet i el Farró. Totes aquestes zones són conegudes per la seva alta qualitat de vida i per ser habitades per les classes socials millors posicionades. El fet de tractar-se d’una zona residencial i benestant fa que tant els centres educatius com sanitaris tinguin cert prestigi.

Horari de les farmàcies de Sarrià

Dins del districte Sarrià-Sant Gervasi hi ha un total de 43 farmàcies i la majoria d’elles disposen d’un horari continu (12 hores) per tal de millorar el servei i estar a la disposició dels possibles clients independentment de les hores.

Moltes d’elles, a més de disposar d’un horari més ampli també intenten cobrir les diferents necessitats dels clients incrementant els seus serveis. Addicionalment de realitzar la seva principal funció (control de les receptes mèdiques i realitzar un seguiment dels processos farmacològics als pacients) també realitzen mesures i controls de la pressió arterial; determinació de paràmetres bioquímics com el colesterol, l’àcid úric, la glucosa, etc.; assessoraments Dermo-Cosmètica; suggeriments dietètics; tractaments homeopàtics i utilització de la naturopatia entre altres.

Quins tipus de Serveis podem trobar a les farmàcies de Sarrià – Sant Gervasi?

Algunes de les farmàcies ubicades a la zona van més enllà i duen a terme xarades de salut, algunes posseeixen botiga en línia i altes porten els seus serveis a domicili.

Tot i que el barri només disposa d’un parell de farmàcies de guàrdia, cada establiment intenta proporcionar la millor atenció possible als clients. Això no només és notori a l’hora d’observar la quantitat de serveis que ofereixen sinó també amb la qualitat d’aquests i el compromís que tenen en vers al pacient. Tot això ha fomentat que no només sigui reconeguda la reputació a escala clínica i sanitària sinó també en l’àmbit farmacèutic.