fbpx

Farmàcia Barcelona

El sector de la farmàcia sempre ha estat ben acollit a Barcelona.  Tant és així que la ciutat comtal té repartits diversos establiments pels diferents districtes i ofereixen als seus clients un ampli ventall de productes, no només aquells receptats pel metge sinó també d’altres relacionats amb l’estètica i la cura de la imatge personal. En aquest article, la Torre de Barcelona ha volgut conèixer de primera mà els tipus de clients que acudeixen a les farmàcies de Sarrià – Sant Gervasi, Les Corts i L’Eixample.

Farmàcia Tarradellasfarmàcia tarradellas Farmàcia Gemma Hernàndezgemma hernàndez Farmàcia Serra Mandriserra mandriEl refugi de les herbesel refugi de les herbes

Farmàcia Sarrià – Sant Gervasi Els productes que més es venen a les farmàcies de Sarrià – Sant Gervasi són tots aquells relacionats amb la cura de la imatge personal, en especial de la pell. Segons han explicat farmacèutics que treballen en negocis d’aquest districte, els veïns del barri compren sobretot productes que garanteixin al 100% que són de procedència natural. Cal destacar en aquest sentit que cada cop són més les persones que opten per aquest tipus de productes, malgrat que el preu sigui molt més elevat que un de convencional. D’altra banda, Sarrià – Sant Gervasi es el districte on hi ha menys farmàcies obertes les 24 hores del dia. Això, segons alguns veïns entrevistats, “és un inconvenient en cas que es produeixi alguna urgència”. Farmàcia Les Corts Al districte de les Corts, els productes més venuts són els gels antiinflamatoris. Com ja hem comentat en diverses ocasions, Les Corts és un districte on hi resideixen molts esportistes amateurs i professionals, una bona raó per la qual aquests productes siguin els més demandats. D’altra banda, cal destacar que aquesta zona de Barcelona és una de les més visitades pels turistes durant les vacances, i és per això que per a les farmàcies d’aquest districte és un mètode de subsistència, el qual en els darrers mesos s’ha vist molt afectat per la crisi de la Covid-19. Des del sector, lamenten una baixada de les vendes de més d’un 45 % respecte l’any passat. Farmàcia L’Eixample L’Eixample és el districte que concentra les farmàcies més reconegudes de la ciutat i on s’hi troben més de règim 24 hores. Com a curiositat, i segons ha pogut saber La Torre de Barcelona, les farmàcies de l’Eixample es nodreixen sobretot de les receptes mèdiques, per la qual cosa, en elles s’hi pot trobar pràcticament qualsevol tipus de medicament. En el darrers anys, les farmàcies d’aquest districte han implementat la venda creuada, que consisteix a vendre als seus clients un seguit de productes recomanats.

No Content Available