fbpx

Farmàcia Tarradellas

La farmàcia Tarradellas està situada en un dels centres neuràlgics de Barcelona, a pocs metres de l’estació de Sants. Està especialitzada en la venda de productes farmacèutics, però també disposen d’una àmplia experiència en la venda d’articles d’homeopatia, dermatologia, cosmètica o dermocosmètica, alimentació infantil, dietètica i nutrició i altres temes relacionats amb la salut i el benestar.

A la Farmàcia Tarradellas s’esforcen perquè no trobis un simple establiment, t’ofereixen un tracte personalitzat i proper i t’aconsellen en tot perquè prenguis la decisió correcta i adaptada a les teves necessitats. La seva prioritat són els clients. Per això treballen diàriament perquè quan surtis per la porta no tinguis dubtes sobre la teva elecció i estiguis convençut de la teva compra. La filosofia de l’empresa gira al voltant de la satisfacció dels clients, trien minuciosament els productes a la venda i disposen de promocions freqüents. Si tens qualsevol dubte o si necessites informació per a l’ús de qualsevol dels articles, no dubtis en preguntar als seus treballadors. L’equip està disponible per a qualsevol consulta professional. 

Serveis de la Farmàcia Tarradellas

Dermocosmètica

És l’àrea de la dermatologia que s’ocupa de la salut i l’estètica de la pell. Soluciona o tracta un desequilibri o una patologia cutània, sense deixar de banda la bellesa. Ofereix solucions eficaces a una varietat àmplia d’alteracions cutànies. Aquests productes serveixen per combatre qüestions estètiques com ara arrugues, taques i impureses.

Atenció farmacèutica a la Farmàcia Tarradellas

A la farmàcia Tarradellas compten amb un equip de professionals que s’encarreguen de prestar una atenció personalitzada a tots els seus clients, informant-los i assessorant-los per resoldre qualsevol mena de dubte que els pugui sorgir.

Fórmules magistrals

Una fórmula magistral és un medicament destinat a un pacient específic, preparat pel farmacèutic o sota la seva direcció, per complementar expressament una prescripció mèdica detallada de les substàncies medicinals que inclou.

Contacte

Adreça: Av. de Josep Tarradellas, 3, 08029 Barcelona

Telèfon: 934 30 19 26

Província: Barcelona

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web