fbpx

Refugi de les Herbes

El Refugi de les Herbes és una Herboristeria de Naturistes, situada a Barcelona ciutat, on tenim productes d’herboristeria, de medicina natural, Sals de Schüssler, Flors de Bach. Així com teràpies on apliquem Medicina Natural Holística, Dietètica i Nutrició,  Auriculoteràpia. L’equip humà de El Refugi de les Herbes està format per professionals del camp de la salut natural.

La nostra formació específica en patologies, plantes medicinals, dietètica i fitoteràpia, la posem a disposició dels nostres clients per tal de donar la millor solució possible a problemes de salut. Ja sigui a través d’un preparat, una planta medicinal, d’un consell que ajudi a modificar alguns hàbits o costums del dia a dia.

Així que si el que busca és un espai on trobar productes naturals per cuidar la salut, productes a granel, preparats personalitzats d’herbes, flors de Bach o algun tractament personal, no dubti en contactar amb nosaltres, ja sigui per telèfon, pel formulari de contacte, xarxes socials o visitant-nos directament a la nostra botiga. 

Serveis

  • Herboristeria
  • Olis Essencials
  • Sals de Schüssler
  • Flors de Bach
  • Per celíacs

Contacte

Adreça: Ronda General Mitre 179, local 2, 08023 Barcelona

Telèfon:  931 862 898

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.