fbpx

Dentistes Sarrià – Sant Gervasi

Articles relacionats

Quin tipus de dentistes puc trobar a Sarrià-Sant Gervasi?

El districte de Sarrià-Sant Gervasi compta amb nombroses clíniques dentals, totes elles amb molt bona reputació i tecnologia d’última generació.

Quant als seus veïns, cal assenyalar que és el districte de major interès odontològic de Barcelona. Vaig parlar amb Giulia, de vint-i-nou anys, que sempre viu en Sarrià-Sant Gervasi, i em va dir que va al dentista almenys dues vegades a l’any. “Un dia vaig tenir una infecció bucal greu i va ser molt difícil perquè la salut bucal era molt bàsica per a mi”, va dir. D’altra banda, troba a Jaume, que té vuitanta-tres anys i també és veí de Sarrià Sant Gervasi. Va explicar que el seu pare “té un somriure molt bonic” gràcies a les seves “dents increïblement blanques”. Per aquesta raó, va fer el mateix i les seves dents estan en bones condicions amb l’edat.

A més, per la qual cosa hem pogut observar, la majoria de les persones segueixen uns hàbits dentals saludables com els següents:

Comprengui les seves pròpies necessitats de salut oral. Aquestes característiques poden afectar la salut bucal i han de canviar-se, per la qual cosa és important discutir les malalties i la salut bucal específiques, així com l’ús de medicaments, amb un mètode d’atenció professional.

Consells dels dentistes de Sarrià-Sant Gervasi per a una bona salut bucal

1. Estableixi i mantingui una rutina diària d’higiene bucal.

És rellevant que puguis seguir fàcilment aquesta rutina cada dia.

2. Usa fluor.

El fluorur promou el desenvolupament de les dents en els nens i prevé les càries en nens i adults. La pasta de dents i el col·lutori contenen fluor, però és crucial saber si necessita suplements de fluor o productes amb concentracions més altes per a la seva condició particular.

3. Raspalls i fil dental o raspalls interdentals.

Raspallar-se les dents i fer servir fil dental després de cada menjar ajuda a eliminar la placa bacteriana. Si no elimina la placa bacteriana, es combinarà amb els sucres dels aliments per a formar àcids que poden causar càries i malalties de les genives.

4. Una dieta saludable és essencial per a tenir dents i genives saludables.

Una dieta rica en cereals integrals, fruites, verdures i productes lactis proporciona tots els nutrients que necessita.

5. Eviti els aliments amb alt contingut de sucre.

Quan els bacteris en la boca descomponen els sucres simples, produeixen àcids que erosionen l’esmalt dental i obren la porta a la càries dental.

6. Si fuma, si us plau faci-ho.

Fumar augmenta el risc de malaltia de les genives, mal alè, descoloració de les dents i altres problemes de salut bucal i general.

7. Protegeix les teves dents durant les activitats esportives.

Les activitats esportives mantenen el seu cos saludable, però poden representar una amenaça per a les seves dents. Si practiques esports extrems, pots demanar-li al teu dentista un protector bucal personalitzat, que és una opció cada vegada més popular per a protegir les teves dents de danys.

8. Revisa la teva boca regularment.

Conèixer la forma de la seva boca i dents és important per a detectar canvis primerencs i permetre-li al seu dentista veure si es necessita tractament.

9. Visiti al seu dentista regularment.

Una recomanació general és una revisió i neteja anual. No obstant això, aquestes visites poden ser menys freqüents segons els casos individuals.