De mica en mica la societat va recuperant la normalitat davant la pandèmia mundial provocada per la Covid-19, això si, relativa, ja que moltes de les activitats i esdeveniments destacats. Així mateix, s’han vist obligades a reinventar-se i donar una oportunitat al que era inevitable, la digitalització, donant pas d’aquesta manera a la fira virtual.
Contingut
Èxit en la fira virtual a Barcelona
La Fira de Barcelona n’és un bon exemple. Des d’ara, els actes que s’organitzin des de l’entitat seran de caràcter híbrid, és a dir, part de les seves activitats seran presencials, mentre que d’altres seran virtuals.
En aquest sentit, el director de la Fira de Barcelona, convertida ara en fira virtual, ha reconegut que tot i que no es pot comparar el caliu que ofereix una trobada presencial, el fet de donar una oportunitat a la virtualitat “permet arribar a més col·lectius i multiplicar l’audiència”.
Reactivar el sector d’esdeveniments
Una fira virtual segura, una prioritat per Serrallonga. La fira reprendrà l’activitat a finals d’estiu. Per això, Serrallonga ha declarat que tot el que s’organitzi a l’interior del recinte ha d’estar dotat de “garantir la seguretat dels assistents i professionals”.
En aquest sentit, des de la institució han anunciat que s’està elaborant, amb l'”assessorament d’acreditats consultors i experts metges, un ambiciós protocol d’actuació”.
La Bridal donarà el tret de sortida
El calendari de la nova fira virtual de Barcelona es reprendrà amb la Bridal Week i Alimentària, al setembre se celebrarà el BizBarcelona. A l’octubre tindrà lloc Liber i el saló Nàutic, seguit de l’Smart City Expo al novembre.