fbpx

Ortopèdia Barcelona

Les empreses que es dediquen a l’ortopèdia a Barcelona són d’aquelles que sovint passen desapercebudes, però moltes d’elles tenen una gran trajectòria al darrera, en ocasions de més de vuitanta anys al servei de les persones que requereixen d’alguna atenció en especial. Les empreses d’aquest sector estan repartides per diferents districtes de la ciutat de la ciutat comtal, i en aquest article explorarem la importància que té aquesta activitat en el districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts i l’Eixample.

Centre Ortopèdic Rendécentre ortopèdic rendé

Ortopèdia Moréortopedia more

Ortopèdia Sarrià-Sant Gervasi

Al districte de Sarrià-Sant Gervasi, hi ha poques botigues especialitzades en ortopèdia, tot i així, aquesta activitat pren molta importància en un barri on hi ha molta gent de la tercera edat. En aquest districte, les botigues del sector expliquen que els seus clients “ho son de tota la vida” que moltes vegades el que busquen realment és un assessorament i una acompanyament al llarg de totes les seves necessitats. Treballen  sempre amb les mateixes marques, moltes d’elles de gran prestigi en l’àmbit de la medicina que s’encarrega de vetllar pel benestar de les articulacions de les persones o d’aquelles que pateixen algun tipus de malformació. Una de les peculiaritats de Sarrià-Sant Gervasi es que algunes botigues de productes ortopèdics s'estan enfocades única i exclusivament en aquesta branca, un fet estrany, ja que normalment la ortopèdia solen ser productes secundaris que podem trobar en farmàcies, per exemple.

Ortopèdia Les Corts

A les Corts de Barcelona podem trobar un ventall bastant ampli de empreses d’ortopèdia, moltes d’elles enfocades sobretot a les dolències de caràcter esportiu. És un districte on hi viuen molts joves que realitzen alguna activitat esportiva professional o semi-professional, i aquesta és la raó per la qual l’ortopèdia de caràcter esportiu funciona molt bé en aquest districte. Cal destacar que Les Corts té un avantatge també en aquest sentit, es que a les proximitats hi trobem el Camp Nou, la qual cosa és una garantia de la continuïtat d’aquesta activitat al barri.

Ortopèdia Eixample

A l’Eixample podem observar que és el districte que disposa de més competència en l’àmbit de la ortopèdia, i tanmateix es el barri on les empreses d’aquest tipus han de lluitar abaixant preus, un fet característic del client. Des del sector, lamenten que molts clients saben que es el que volen comprar només entrar per la porta, “no busquen consells, sinó el preu més econòmic”. Expliquen també que per norma general són clients de pas, per la qual cosa la fidelització és molt més complicada que en altres districtes, com per exemple, l’anteriorment mencionat de Sarrià-Sant Gervasi. No tenen un client en específic, es a dir, acudeixen tant persones joves com de la tercera edat.
No Content Available