fbpx

Moda Barcelona

A la ciutat de Barcelona podem apreciar que entre la societat existeix un gust especial pel que fa a la moda. Per aquesta raó, a la ciutat comtal podem trobar un gran nombre de botigues i empreses d’aquest sector repartides per diferents districtes. En aquest article descobrirem els gustos de la gent per la moda barcelonesa i veurem com les empreses de Barcelona s’adapten a les necessitats i els gustos dels seus clients.

Peter & Wolf BCN

peter & wolf

Moda Sarrià Sant Gervasi

Al districte de Sarrià Sant Gervasi podem trobar un gran nombre d’empreses i dissenyadors que es dediquen a la moda. Totes elles ofereixen al seus clients els millors dels seus productes, tant en qualitat com en disseny. Treballen amb marques internacionals de gran prestigi. Una peculiaritat d’aquest districte, segons expliquen aquells que tenen una botiga de moda a Sarrià Sant Gervasi, és que els seus clients, per normal general, venen amb les idees molt clares del que volen. Si vius a Sarrià San Gervasi i estàs pensant en renovar el teu armari, d’una forma moderna i de qualitat, deixa’ns dir-te que has tingut sort, doncs en aquest districte tens a la teva disposició un ampli ventall de possibilitats.

Moda Les Corts

El districte de Les Corts ofereix una varietat molt àmplia en el sector del disseny i la moda. Una característica d’aquest districte es que la varietat de gent que hi viu és molt gran: des de famílies més clàssiques, joves i pisos d’estudiants o persones grans.  Això permet que hi hagi una oferta de botigues de moda i disseny molt dispar i diversa, adaptada als nostres dies i als gustos de la població del barri.

Moda Eixample

Si hi ha un barri únic pel que fa a la moda, aquest és sense cap mena de dubte el districte de l’Eixample. Podem trobar moltes botigues, empreses i dissenyadors de moda, i de fet, l’Eixample és el barri per excel·lència on resideixen més assessors d’aquest sector. En aquest barri es situen els carrers més famosos en el món de la moda de Barcelona, on s’hi ha establert els grans dissenyadors i les marques més internacionals. A més, a l’Eixample també hi podem trobar petits dissenyadors i botigues de barri que permeten mantenir l’esperit de la moda obert per a tothom.
No Content Available