fbpx

Peter & Wolf BCN

A Peter & Wolf els encanta dissenyar, els encanta cosir. I el que més els agrada: la gent que valora tenir una bossa única i exclusiva. Les seves bosses estan 100% fets a mà a Barcelona, una a una. Busquen teles originals i poc habituals per a una bossa o una motxilla, i així aconsegueixen articles realment diferents. Els dissenys busquen recuperar el “slow fashion”, amb un sentit pràctic i atemporal, perquè puguis portar-los tant amb un look sport com amb un altre més formal.

Qui hi ha darrere de Peter & Wolf BCN?

Peter & Wolf BCN va néixer en la primavera de 2015, inspirada pel sol de Barcelona i l’aroma dels pins del Parc Güell. Marco Cárdenas, arquitecte i dissenyador gràfic, va decidir fer un gir a la seva trajectòria professional. A ell li encanten les bosses, i tal com les imagina per a ell, les crea per als seus clients: bosses i motxilles pràctiques, resistents, lleugeres i amb un disseny diferent i atemporal. En suma, bosses i articles totalment handmade. Quan es posa a cosir a vegades decideix sobre la marxa els detalls, acaronant cada detall, cada volta de la tela, cada rebló i cada cinta.

Peter & Wolf

En Marco sempre camina buscant teixits diferents i inhabituals per a una bossa, una motxilla o una cartera de mà. A vegades les teles s’esgoten, o simplement són petits retalls exquisits, que ja no es poden tornar a trobar. Per això, a Peter & Wolf BCN ofereixen un número molt reduït d’unitats per model. Com Marco és l’artista, feia falta una ment comercial, i aquí apareix Miguel Pujol, expert en màrqueting i comunicació, per a donar a conèixer la marca: en les xarxes socials, en els design markets i en alguna botiga de dissenyadors locals. Perquè, si us agrada Peter & Wolf BCN, els trobareu tant a Internet com també a peu de carrer.

Contacte

Adreça: Carrer Bertran, 1-3, 08023 Barcelona

Telèfon: 607 981 901

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.