fbpx

Advocat barcelona

Advocats Barcelona

Els advocats de Barcelona sumen un total 16.649 que exerceixen la professió, segons el darrer cens col·legial de l’il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Els professionals jurídics de la ciutat conformen una xarxa important d’assessorament amb múltiples especialitats.

Legal Ágora Barcelona

prama abogados

ADCO Bcn Asociados

ADCO Bcn

Advocats Sarrià - Sant Gervasi

Els millors advocats de Sarrià-Sant Gervasi, segons el portal web Elabogado, tracten casos de dret mercantil, immobiliaris, dret processal, civil, penal, família, violència de gènere, accidents de trànsit, estrangeria i nacionalitat, i concursal. La majoria d’ells t’ofereixen la possibilitat de contactar amb ells de manera online, i alguns, inclòs, per videotrucada. Per tant, estan plenament adaptats als nous temps. A més, la seva atenció pot ser en català i castellà, així com d’altres idiomes, com l’anglès, el francès, portuguès o italià.

Advocats Eixample

Els advocats de l’Eixample, compten amb una llarga trajectòria d’assessorament jurídic i defensa en temes empresarials, penals i familiars, entre d’altres. Els bufets estan formats amb professionals de la justícia d’una àmplia experiència, fet que els atorga molt de valor i confiança per apostar per ells. Molts d’ells ofereixen un servei multidisciplinari, és a dir, diferents especialitats en un sol bufet, i d’altres n’estan especialitzats. Tots ells busquen oferir-te la millor ajuda, sense compromís inicial, tant per a particulars com per a empreses. En aquest cas, a l’Eixample trobarem advocats especialitzats en dret concursal, tributari i fiscal, separacions, penal, família, herències i testaments, laboralistes, reestructuració de l’empresa, o incapacitat permanent. Concretament, n’hi ha un advocat especialitzat en protecció de dades, i noves tecnologies. A més, la seva atenció pot ser en català i castellà, així com d’altres idiomes, com l’anglès, el francès, portuguès o italià. Per tant, l’Eixample gaudeix d’un ampli ventall d’oferta jurídica des de la bàsica a la més específica.

Advocats Les Corts

Els advocats de Les Corts, busquen prestar l’atenció a les persones per intentar establir llaços que es fonamentin en la relació humana i en la confiança per a tractar els conflictes que es poden donar en la seva vida privada, familiar, i professional. Hi trobaràs advocats especialitzats en propietat industrial o noves tecnologies, en dret immobiliari, estrangeria i nacionalitat, laboral, tributari i fiscal, accidents de trànsit, herències i testaments, mèdic i sanitari, separacions, civil, família, dret bancari, i mercantil. A més, la seva atenció pot ser en català i castellà, així com d’altres idiomes, com l’anglès, el francès, alemany, eusquera, gallec, portuguès, rus, xinès, o italià.
No Content Available