fbpx

Tot sobre la Tatiana Arús Cárdenas

Biografia 

Tatiana Arús Cárdenas és periodista amb uns cognoms més que coneguts pel fet que és filla d’Alfons Arús i d’Angie Cárdenas.

A l’inici de la seva trajectòria professional, la seva educació es va basar a estudiar pedagogia de la dansa, doblatge i dicció. Tot i això, la seva especialitat als seus inicis era la interpretació, pel fet que anteriorment ha treballat com a actriu i també com a dobladora. Així doncs, la seva formació es basa en el món audiovisual i periodístic.

 

Informació de la Tatiana Arús 

En aquest apartat et presentarem tot el que sabem sobre de la Tatiana Arús: com es diu, quin dia va néixer, on es va criar i on viu ara, si té parella…

Nom

El seu nom complet ésTatiana Arús Cárdenas

Data de naixement

Va néixer el dia 11 d’agost de l’any 1989, és a dir, actualment té 33 anys.

Localitat de naixement

Va néixer a Sant Pere de Ribes, a prop de Sitges i de Barcelona. Actualment continua vivint al mateix lloc.

Parella

La Tatiana prefereix tractar de mantenir a la seva parella lluny de l’atenció mediàtica i dels focus.

Fills

En l’actualitat té un fill que es diu Axel i va néixer l’any 2017. El nen quan posa en marxa la televisió sempre espera que els seus avis o la seva mare el saludin.

Professió

És periodista, presentadora i col·laboradora de televisió, actriu i dobladora. Actualment, se centra en la televisió, com a presentadora.

Xarxes Socials

Tatiana Arús Cárdenas té molta activitat als seus comptes de les xarxes socials, a part de ser una experta en aquestes també és una fanàtica de la moda i de les últimes tendències, i una bona prova d’això és la quantitat de likes que suma en les seves publicacions.

Instagram

En el seu compte oficial d’Instagram la Tatiana compta amb més de 51.000 seguidors i sumant cada dia, mostra autèntics looks que agraden a tothom els llueix com ningú. El seu contingut és molt variat, però bàsicament ho podem resumir en tot el relacionat amb la seva feina i la seva cara més professional, la dedicació a fer esport en el seu temps lliure, moments a recordar amb el seu fill, etc. D’altra banda, té diverses carpetes de stories destacats com és el cas de: restaurants, de l’estiu, el programa Aruseros, del seu fill Àxel i sobretot la gran majoria és sobre les seves rutines per fer esport, els entrenaments i diversos consells.

Twitter

En el seu compte de Twitter principalment, la Tatiana repenja tuits dels comptes “d’Atresmedia” i “d’Atresmedia Comunicación” sobretot tots aquells missatges que tenen contingut del programa AruserosLaSexta.

Les últimes notícies de Tatiana Arús

Tatiana Arús confesa el seu trauma infantil

Tatiana Arús confesa el seu trauma infantil

Hans Arús portava de bon matí al programa de laSexta les ocupacions amb més problemes de salut mental. L'estudi destacava les cinc ocupacions amb pitjor estat de salut mental: personal del cures de gent gran, professionals mèdics i infermeria, treballadors socials, mestres i personal de restauració. "És evident que els professionals de la sanitat han patit molt durant la pandèmia",...

La tradició familiar de la Tatiana Arús

La tradició familiar de la Tatiana Arús

La resta dels seus germans també han continuat amb la tradició familiar, pel fet que la seva germana Ingrid treballa en el món de la producció i va començar a fer els seus primers passos amb l’equip dels programes del seu pare, tot i que és l’única que no vol posar-se davant de les càmeres. En el cas de l’Hans...

Tatiana Arús, per primer cop en biquini al seu Instagram

Tatiana Arús, per primer cop en biquini al seu Instagram

La presentadora de televisió Tatiana Arús, filla d'Alfons Arús i Angie Cárdenas, ha publicat al seu compte d’Instagram la seva primera foto en bikini i ha causat sensació a la xarxa. View this post on Instagram A post shared by Tatiana Arús (@tatiana_arus) Tatiana Arús, de 30 anys, segueix els passos dels seus pares al programa de matí Aruscer@s de la...