fbpx

Supermercat Barcelona

Barcelona disposa d’una amplia cadena de supermercats de diferents marques. Podem trobar-ne de tota mena, des de supermercats que ofereixen exclusivament marques blanques, fins a les més reconegudes, i en els darrers anys, també han aparegut supermercats dedicats exclusivament al menjar ecològic. En aquest article, La Torre de Barcelona ha viatjat per alguns districtes de la ciutat per conèixer la opinió dels seus veïns pel que fa als supermercats del seu districte. Les opinions són molt diverses i a vegades, contradictòries entre elles.

Plusfrescplusfresc

Supermercat Sarrià Sant-Gervasi

Sarrià-Sant Gervasi concentra supermercats principalment de primeres marques. Hem pogut parlar amb la Carme, ens ha explicat que des del seu punt de vista “els supermercats del barri els hi falta més varietat de productes”. Referint-se en aquest cas a que no hi un ampli ventall de marques per escollir. “A vegades vols comprar un producte tan senzill com un sabó de plats i has de recórrer a les marques més cares perquè no en tenen cap més, això passa amb tot i a final de mes es nota”. D’altra banda, l’Ezequiel, de 45 anys, assegura sentir-se molt content amb els supermercats del barri. “Els tenim molt a prop de casa, be de preu i amb un personal molt agradable i atent”.

Supermercat Les Corts

A les Corts el menjar ecològic s’està posant molt de moda, un fet que s’ha notat amb els supermercats ecològics que han obert en els darrers anys al districte. En aquest sentit, la Vanessa, de 33 anys, ha explicat a la Torre de Barcelona que supermercats com aquests “ajuden a mantenir una qualitat de vida bona entre els veïns de Les Corts”, tot i que lamenta “que els preus dels productes ecològics són massa elevats”. En Carles, tanmateix celebra l’obertura d’aquest tipus d’establiments, així i tot, recalca que potser “faria falta més varietat de supermercats normals i corrents”, referint-se en aquest cas a que “en tenim un parell i gràcies”.

Supermercat Eixample

Supermercats de tota mena i per a totes les butxaques, així és l’Eixample de Barcelona. En aquest districte, totes les opinions que em extret són positives. Els entrevistats han explicats estar totalment satisfet amb la varietat de supermercats que hi ha a districte. La Claudia, per exemple, ha explicat que “hi ha molts varietat de marques, des de les més cares fins a les barates en un mateix establiment”. En Jan, celebra que “els supermercats de l’Eixample estan pràcticament un al costat de l’altre, i això ajuda a estalviar diners ja que és molt més fàcil fer una comparativa de preus entre l’un i l’altra”. Cal destacar també que a l’Eixample va ser el primer districte de Barcelona en acollir un supermercat de menjar ecològic. Serà perquè l’Eixample és única en aquest sentit?.
No Content Available