fbpx

Plusfresc, la teva botiga d’alimentació de Sarrià-Sant Gervasi

La qualitat de producte, un tracte excel·lent amb el client i una forta implicació en la millora de l’entorn són els principals compromisos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos. Per la companyia, producte de qualitat és sinònim de producte fresc i de proximitat.

És precisament per aquest motiu que Plusfresc compra la fruita i la verdura en origen, és a dir, directament als productors, ja siguin pagesos individuals o cooperatives agràries. En aquest sentit, per exemple, es proveeixen de fruita dolça de Lleida i tenen acords amb pagesos de la mateixa zona amb els qui els uneix una relació de confiança des de fa molts anys. Això els permet controlar de manera molt més propera tota la cadena de subministrament, des de la producció fins a l’exposició al punt de venda.

Aquesta aposta pel producte fresc i de proximitat està present també tant en el peix com en la carn que la companyia ven als seus establiments. Així, Plusfresc compra diàriament la major part del peix i de marisc a la Llotja de Tarragona, la més important de Catalunya. El peix arriba a la central de Lleida a les 20.00 hores i des d’allà es distribueix a les diferents botigues per tal que l’endemà, un cop obertes, estiguin a punt per la venda. Pel que fa a la carn, per la seva banda, la cadena de supermercats compta amb la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per a totes les seves famílies càrniques amb el que Plusfresc vol insistir en la seva aposta pel producte de casa.

El client, el més important

A més d’un producte de qualitat, un dels principals trets distintius de Plusfresc és el seu compromís amb el client. Des dels orígens de la companyia, el seu objectiu primordial ha estat oferir la millor experiència de compra. És per això que insisteix en la importància d’apostar per una atenció professional, amable i personalitzada per tal d’aconseguir que qualsevol persona que entri a les seves botigues se senti com a casa. A això contribueixen també els diversos serveis disponibles als seus locals: forn de peix, per tal que els clients puguin endur-se a casa el producte preparat, una secció de carnisseria assistida i pa de forner fet diàriament a la botiga, entre d’altres.

Compromesos amb l’entorn

Des de la seva creació, Plusfresc ha donat molta importància a la Responsabilitat social, un aspecte que treballa des de diferents vessants. En aquest sentit, la companyia manté un fort compromís amb el seu entorn més pròxim, impulsant iniciatives destinades a millorar la situació de les persones més vulnerables i implicant-se en accions que els permetin posar el seu granet de sorra a l’hora de millorar la situació mediambiental actual.

Garantia 100% Plusfresc, l’alimentació de Sarrià-Sant Gervasi

  1. Et sortirà bé! Si no et satisfà la compra, et canvien el producte o et tornen els diners. No cal que els donis cap explicació ni que els tornis el producte.
  2. Data correcta! Si trobes algun producte caducat a la botiga, te’n donen un altre amb la data correcta totalment gratuït.
  3. Sempre fresc! Si no t’agrada la fruita, la verdura, la carn o el peix que has comprat, te’l canvien o et tornen els diners. No cal que els tornis el producte.
  4. Preus exactes! Si el preu marcat al prestatge i el preu del tiquet de caixa no són iguals, et regalen una unitat del producte comprat.
  5. Oferta garantida! Si el producte envasat en oferta s’ha acabat, demana la quantitat que en vols a preu d’oferta i quan arribi te la guarden.

Contacte

Adreça: Carrer Teodora Lamadrid, 21-23, 08022 Barcelona

Telèfon: 973 205 100

Província: Barcelona

Per a més informació, consulteu la seva pàgina web.