fbpx

Serveis domèstics Barcelona

Serveis domèstics a Barcelona

Aquestes empreses són proveïdors de serveis de la llar de confiança, per a milers de famílies. Engloben neteja de la llar o realització de tasques domèstiques com planxa, bugada o neteja de vidres, suport amb l'assistència de la teva gent gran o infants, professionals de confiança per emprendre reformes o reparacions, professors particulars de reforç, perruqueries i altres serveis a domicili…

Interdomicilio

interdomicilio barcelona

Serveis domèstics Sarrià - Sant Gervasi

La missió és aportar qualitat de vida, estalviant temps i esforç en el manteniment de la llar, l'assistència d'éssers estimats i el propi, permetent gaudir del temps lliure. A Sarrià i Sant Gervasi fa temps que es precissen aquesta mena de serveis, l'estil de vida de la societat és cada cop més canviant i, moltes vegades, l'ajuda domèstica és necessària.

Serveis domèstics Les Corts

Els estrictes horaris laborals, la difícil conciliació laboral, i consegüent l’acumulació de tasques de la llar, fan que la neteja es converteixi en alguna cosa difícil d’assumir per a moltes famílies en el seu dia a dia.

Serveis domèstics Eixample

Aquests serveis són cada vegada més demandats al llarg de tota la ciutat, i l'Eixample no n'és pas una excepció. L'Eixample és un barri ple de comerços, però també és molt residencial, per això aquesta mena de serveis són imprescindibles.
No Content Available