fbpx

Augusta Park i Bellesguard

Augusta Park i Bellesguard són les dues úniques residencies del Grup La Caracola ubicades en un entorn privilegiat de Barcelona

El Grup Caracola està format per dues residències ubicades en la zona alta de Barcelona: Augusta Park i Bellesguard Park, que compten amb una amplia experiència de més de 17 anys que els avala amb les millors residències del sector de les persones grans. El principal objectiu dels dos centres és aconseguir el màxim benestar i confort pels residents, tant amb l’aspecte físic com el psíquic i sobretot l’atenció familiar que requereixen les seves necessitats. Tots els seus residents i famílies busquen un tracte familiar, i se’ls hi ofereix participar plenament en totes les activitats d’ambdues residències. Tot està dissenyat per garantir una estança còmoda i agradable gràcies a una amplia oferta de serveis socials i sanitaris que una persona de tercera edat pugui necessitar.

Els familiars dels residents compten amb un horari flexible de visites, poden menjar amb ells si ho desitgen i fins i tot, molts d’ells participen en sortides o excursions que organitzen els centres. Així doncs, reben molta informació constantment per part dels professionals de les residències, qui els hi expliquen detalladament l’evolució dels seus familiars. Són residències amb poques places, aspecte important que garanteix que es pugui generar un ambient molt més familiar. Amb menys de 100 places en cada una, aquests grups reduïts facilita una atenció molt personalitzada a tots els seus residents, i permet crear un ambient familiar i proper.

Tant el centre Augusta Park com Bellesguard Park compten amb personal mèdic expert i qualificat que vetlla per oferir el màxim benestar possible a la gent gran. Les directores dels centres asseguren que el personal sanitari, tant metges com infermeres, fisioterapeutes, etc. estan formats i compten amb experiència la cura de persones ancianes.

Amb la qual cosa, es garanteix oferir una millor qualitat de vida del resident, un seguiment continuat de la seva estança i de salut; sense oblidar, el seu estat d’ànim i les seves necessitats emocionals.

Serveis

Augusta Park i Bellesguard es caracteritzen per la seva àmplia oferta d’activitats als serveis dels seus residents(excursions, tallers de lectura, de teatre, jocs…). Els professionals d’Augusta Park i Bellesguard lluiten per cada un dels residents i oferir la millor de les atencions. S’ha de destacar que els dos centres estan ubicats en zones molt tranquil·les de la ciutat i una de les característiques de les dues residències és el seu gran entorn natural i a l’aire lliure. Aquest clima permet oferir al resident una major sensació de llibertat, sent a la vegada un recinte segur. Les persones grans poden, per exemple, passejar amb els seus familiars pels jardins en qualsevol moment del dia.

  • Assistència sanitària integral
  • Restaurant amb cuina pròpia
  • Sala de jocs I taller de manualitats
  • Sala d’àudio musical/vídeo
  • Gimnàs amb piscina hidromassatge
  • Cabina de podologia i cabina de massatge
  • Perruqueria
  • Bugaderia pròpia
  • Serveis religiosos

Contacte

Adreça: C/ Copèrnic, 30-32, 08021 Barcelona

Telèfon: 93 362 49 10

Província: Barcelona

Per a més informació, podeu consultar aquí la seva pàgina web.