fbpx

Joieries Sarrià – Sant Gervasi

No Content Available

Articles relacionats

Les joieries ubicades a la zona de Sarrià- Sant Gervasi són unes de les més prestigioses de la ciutat, no només per la zona on es troba sinó també per la qualitat dels productes i el servei proporcionat pels treballadors.

Addicionalment de vendre productes d’alta gamma amb varietat de col·leccions i dissenys també s’encarreguen del diagnòstic i reparació de peces de joieria; reposició de materials gemmològics (els materials decoratius integrats en l’accessori); examinar les superfícies i les capes internes de les gemmes per tal de detectar falles, deformacions o peculiaritats que afectin el valor de la peça; emmotllament de les joies amb les seves pròpies mans; creació de nous prototips; examinar, redissenyar i modificar joieries antigues; empremtar o gravar lletres, números o siluetes en els diferents articles i, finalment, examinar els diferents productes per assegurar no només la qualitat del producte sinó també la satisfacció del comprador.

A la zona de Sarrià- Sant Gervasi no només es troben les col·leccions de les marques internacionals més prestigioses com Rabat, Chanel i Amuletto (entre altres) sinó que també es poden trobar joieres artesanals. Aquestes són úniques gràcies al fet que no estan incloses en cap catàleg industrial, és a dir, són elaboracions de collars, polsares, anells, arracades, etc. fets a mà i que estan disponibles solament a la botiga/taller on han estat confeccionats.

Tanmateix, avui dia, es valora en gran manera les joieres artesanals, ja que aquestes normalment comporten un control de qualitat superior (les màquines són més propenses a cometre errors) i permet al joier realitzar les modificacions proposades pel comprador fent que l’accessori sigui personalitzat i únic.

Al barri de Sarrià no només es troben les millors joieries i els millors serveis sinó que també es troben un ventall de joieries artesanals disposades a individualitzar cada producte i que l’experiència sigui única.