fbpx

Hotel Barcelona

Un hotel a Barcelona és sinònim d’èxit, tot i que ara per ara, amb la crisi de la Covid-19, el sector s’ha vist molt afectat per les restriccions de mobilitat i la poca o nul·la afluència de turistes. Des de la Torre de Barcelona hem volgut conèixer de primera mà la situació actual en la que es troben els hotels dels diferents districtes i com veuen el seu futur un cop tot s’estabilitzi. En aquest sentit, els districtes visitats són el de Sarrià – Sant Gervasi, Les Corts i l’Eixample.

Hotel Sarrià Sant-Gervasi

Sarrià – Sant Gervasi no es un districte que destaqui per ser especialment turístic, tot i que la seva proximitat amb llocs d’interès com el Parc d’Atraccions del Tibidabo, el torna atractiu per les persones que volen visitar Barcelona durant uns dies. Per norma general, els turistes que s’allotgen en hotels de Sarrià – Sant Gervasi són persones que superen els 60 anys o famílies senceres que busquen un barri tranquil, on les visites al centre no són imprescindibles. Pel que fa a la situació actual derivada de la pandèmia, els hotelers afronten el seu futur amb optimisme i tenen la certesa que “tot s’arreglarà i tornarà a la normalitat”. Afegeixen i destaquen “que no és la primera vegada que el sector travessa un crisi, tot i que aquesta s’està allargant molt més del compte”.

Hotel Les Corts

El districte de Les Corts sempre ha estat d’especial atracció per als turistes, per la qual cosa, un hotel en aquesta zona és una bona inversió. La proximitat amb el Cam Nou fa que les Corts sigui visitada per totes aquelles persones que venen a Barcelona i en especial per als amants del futbol.  En aquest cas, els hotelers es mostren una mica més pessimistes que els de Sarrià – Sant Gervasi i no tenen la certesa que el sector repunti en un període curt de temps. “La situació que estem vivint és molt complicada, els turistes ja no venen i cada mes tenim pèrdues milionàries per aquesta falta de turisme”. Lamenten també que quan la situació millori, “necessitarem molt de temps per tornar a tindre la condició econòmica que teníem abans, ja que ens veurem obligats a abaixar preus, ja que la pandèmia es una crisi global, i si nosaltres ens hem d’estrènyer el cinturo, els turistes també, i no estaran disposats a gastar-se 100 euros en una nit si al districte del costat tenen una habitació per 90 euros.

Hotel Eixample

L’Eixample és el districte del turisme de Barcelona per excel·lència. La Sagrada Família, només per citar un exemple, és un dels monuments més visitats del món, per la qual cosa, un hotel a l’Eixample es si o si, un èxit assegurat, un fet que es comprovar veient la quantitat d’hotels que hi trobem. Cal destacar que és un districte que concentra hotels de tota mena, des dels més luxosos fins a altres de més senzills, i en ocasions, es troben l’un al costat de l’altre. Un cop finalitzades les restriccions, els hotelers d’aquest districte asseguren que hi haurà una “guerra” entre hotels per oferir els preus més barats per atreu-re clients. En alguns casos, lamenten que aquests seran inclús per cobrir despeses més que per obtenir beneficis.
No Content Available