fbpx

Videolab

Videolab és un laboratori audiovisual dedicat als serveis professionals de Vídeo de Sarrià-Sant Gervasi, Cinema, Àudio i Multimèdia que ofereix solucions assequibles i ràpides. Amb 35 anys d’experiència, Videolab ha aconseguit ser una empresa líder en solucions de postproducció i gestió de continguts, ja que compten amb innovadors mitjans tècnics per poder oferir una àmplia varietat de serveis als clients.

El teu laboratori de vídeo de Sarrià-Sant Gervasi

Especialistes a oferir la millor qualitat, a VIDEOLAB, vídeo de Sarrià-Sant Gervasi, disposen de diferents serveis per donar un servei integral. Videolab concentra en un sol espai, tot l’equip tècnic i humà per a la realització dels projectes.

Ofereixen la planificació del projecte, assessorament en la selecció de continguts, gestió d’arxius digitals, canvis de formats … Utilitzen codificació avançada, control de qualitat i tecnologies d’emmagatzematge al llarg del procés de treball, per oferir millors resultats als clients.

Videolab concentra en un sol espai, tot l’ equip tècnic i humà per a la realització dels teus projectes. Només cal que contactis amb ells per tal de saber el pressupost i tot el què necessites.

Venda de material

A Video LAb trobaràs material per a la producció, postproducció, il·luminació, vídeo, àudio, sistemes de presentació i multimèdia. A més, si fas una compra superior als 300 euros, Videolab t’envia els productes a casa sense cap cost, l’enviament és gratuït.

Serveis al vídeo de Sarrià-Sant Gervasi

A més de vendre material, també ofereixen serveis audiovisuals, com:

Contacte

93 200 54 00

info@videolab.es

Adreça: Santaló 133, 08021 Barcelona